Δημήτρης Παπαστεργίου: ”Πρώτη στην ατζέντα της ΚΕΔΕ η αναπτυξιακή πορεία των δήμων”

Το θέμα του προσφυγικού/μεταναστευτικού υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων και μετά τις σχετικές επαφές με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, η πλατφόρμα που ετοίμασε η ΚΕΔΕ για λογαριασμό όλων των δήμων της χώρας, όπου οι πολίτες θα μπορούν να δηλώσουν τα επιπλέον τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων τους και το μέλλον των δημοτικών λιμενικών ταμείων απασχόλησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε επίσης την ημερομηνία διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ για τις 16-17 Μαρτίου, όπου θα επικαιροποιηθούν οι θέσεις της Αυτοδιοίκησης για όλα τα ζητήματα που την απασχολούν, ενόψει της συζήτησης και της νομοθετικής ρύθμισης που προωθεί το ΥΠΕΣ για τον επαναπροσδιορισμό αρμοδιοτήτων μεταξύ Κεντρικού Κράτους και Αυτοδιοίκησης καθώς και μεταξύ δήμων και περιφερειών.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου μίλησε για όλα τα παραπάνω στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

Leave a Comment

five × one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.