Rapid test θα διενεργήσουν κλιμάκια του ΕΟΔΥ, την προσεχή Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, (Μεταξά στη συμβολή της με τη Λαμπράκη), όπως ενημερώνει ο Δήμος της πόλης. Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, “ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, με την στήριξη του αντιδημάρχου Υγείας Νίκου Βρυζίδη, και του αντιδημάρχου αρμόδιου για τη Δημοτική Αστυνομία Σπύρου Δήμου, θέτει σε εφαρμογή αυτή τη εξαιρετικά σημαντική δράση σε αγαστή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν”.
Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανικολάου: «Η μέτρηση του ιικού φορτίου και ο δειγματοληπτικός έλεγχος είναι εξαιρετικά σημαντικά εργαλεία για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Εφόσον η συμμετοχή είναι μεγάλη και δεν προλάβουν να κάνουν την εξέταση όλοι όσοι προσέλθουν, θα συνεχιστεί και την επόμενη μέρα η ίδια διαδικασία».