Δύο προτάσεις χρηματοδότησης από τον «Φιλόδημο» προωθεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Δύο νέες ακόμα προτάσεις για να διεκδικήσει την χρηματοδότηση έργων και παρεμβάσεων, που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω τις υποδομές της πόλης, καταθέτει στο πρόγραμμα Φιλόδημος ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, έπειτα από εισήγηση της δημοτικής αρχής, ο Δήμος υποβάλλει αιτήσεις προκειμένου να πετύχει την χρηματοδότηση για:

την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της πόλης

την προμήθεια εξοπλισμού για την δημιουργία και την αναβάθμιση των στάσεων του δικτύου των μέσων συγκοινωνίας στο Ηράκλειο (Δημοτικής Συγκοινωνίας και ΟΑΣΑ)

Όπως τονίζει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του «ουσιαστικά, εάν καταλήξουν θετικά οι προτάσεις, ο Δήμος θα έχει εξασφαλίσει ένα σεβαστό κονδύλι – εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα από το δημοτικό ταμείο – αφενός για να θωρακίσει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια στα σχολεία του Ηρακλείου, αφετέρου να αναβαθμίσει το δίκτυο των ΜΜΜ, ιδίως της Δημοτικής Συγκοινωνίας που πρόσφατα ανανεώθηκε με δύο ολοκαίνουργια mini bus και την επέκταση του δικτύου της σε δύο, πλέον, δρομολόγια που καλύπτουν όλη την πόλη».

Leave a Comment

seven + 20 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.