Με μηνύματα αισιοδοξίας και προόδου για το έτος που μπήκε, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτική του πίτα παρέα με τους εκατοντάδες Ηρακλειώτες που γέμισαν το Πολιτιστικό Πολύκεντρο της πόλης για να ανταλλάξουν ευχές μεταξύ τους και με τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. «Θέλω να ευχηθώ σε κάθε μία και κάθε ένα από εσάς, το 2019 να φέρει υγεία και ευτυχία. Να είναι γόνιμο και δημιουργικό. Να είναι χρονιά ανάκαμψης που θα φέρει όλες και όλους μας πιο κοντά σε όσα επιδιώκουμε και σε όσα  προσπαθούμε να πετύχουμε», τόνισε ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, καλωσορίζοντας το νέο έτος στην πόλη.

Σε γιορτινό κλίμα, η εκδήλωση άνοιξε με τις φωνές τις παιδικής χορωδίας του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Αττικής (υπό την διεύθυνση της Εύης Χλωρού) για να ακολουθήσει η ευλογία της πίτας από το Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, κ. Γαβριήλ: «Έχω μόνο θετικά να θυμάμαι από την έως τώρα συνεργασία μας με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Συμπράττοντας έχουμε καταφέρει να κάνουμε από κοινού δράσεις που ως κύριο στόχο έχουν να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας. Ο Δήμος είναι δίπλα μας και εμείς δίπλα στον Δήμο, όπου χρειαστεί», το μήνυμα του Σεβασμιότατου.

Από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, παρών ήταν ο επικεφαλής της ελάσσονος, Σταύρος Γεωργόπουλος: «Ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να μην κάνει στείρα κριτική, αλλά να συμβάλλει με προτάσεις. Σεβόμενοι την ψήφο του λαού, πορευόμαστε στηρίζοντας αυτά που γίνονται για το καλό της πόλης», το σχόλιο του κ. Γεωργόπουλου.

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο Ηρακλειώτης περιφερειακός σύμβουλος, εντεταλμένος για τη λειτουργία του ΕΔΣΝΑ, Άρης Βρούστης. «Με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής συνεργαζόμαστε αρμονικά. Ειδικά στο απαιτητικό θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων έχουν ήδη πιάσει και υπερβεί τους στόχους μας», τόνισε ο κ. Βρούστης.

«Στόχος μας είναι να γίνεται χρόνο με το χρόνο το Ηράκλειο περισσότερο σύγχρονη, λειτουργική, έξυπνη πόλη με δικό της διακριτό αποτύπωμα. Ένας Δήμος που υπηρετεί τους δημότες του. Μία τοπική κοινωνία σύνθεσης και συναίνεσης, που δίνει σε όλες και όλους ευκαιρίες και δυνατότητες να συμμετέχουν και να διακριθούν», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου, ο οποίος έκοψε το πρώτο κομμάτι της πίτας, αφιερώνοντάς το σε όλους τους Ηρακλειώτες…

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − seven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.