Πέμπτη, 29 Μαΐου, 2025
  • Ο Σταθμός
  • Δήμος Ηρακλείου
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Επικοινωνία 94FM
ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE
  • Podcast
  • Web TV
  • Περιοδικό
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Podcast
  • Web TV
  • Περιοδικό
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
No Result
View All Result
Επικοινωνία 94FM
Home Top News

Έκτακτη σύσκεψη ενόψει της νέας κακοκαιρίας – Στο επίκεντρο ξανά η Θεσσαλία

Ο καιρός στη χώρα μας προβλέπεται να παρουσιάσει επιδείνωση από τη Δευτέρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

από Εύα Λευκοπούλου
Πριν 2 έτη
σε Top News
Έκτακτη σύσκεψη ενόψει της νέας κακοκαιρίας – Στο επίκεντρο ξανά η Θεσσαλία

Share on FacebookShare on Twitter

Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό Βασίλη Κικίλια για την κακοκαιρία που αναμένεται στη χώρα.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης θα τεθούν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που θα επηρεάσουν μεγάλο μέρος της χώρας μεταξύ αυτών και τη Θεσσαλία, η οποία είναι ήδη επιβαρυμένη λόγω της κακοκαιρίας «Daniel».

Ποιοι θα λάβουν μέρος στη σύσκεψη
Στη σύσκεψη θα μετέχουν μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και οι υφυπουργοί παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης και Γιάννης Μπρατάκος καθώς και τα υπουργεία Εσωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών, Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υγείας, Τουρισμού, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Επιπλέον θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΓΕΕΘΑ, των Περιφερειών της χώρας, της ΚΕΔΕ, του ΔΕΔΔΗΕ, της ΕΜΥ, μετεωρολόγοι, καθώς και εκπρόσωποι των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου.

Ανησυχία για τη Θεσσαλία, που συνεχίζει να μετρά τις πληγές της από τον «Daniel»

Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η νέα κακοκαιρία
Νωρίτερα, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν τη Δυτική, την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα.

Τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα δεν θα τη γλιτώσουν

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και τη Δευτέρα θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και πιθανόν το Ιόνιο. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα επηρεαστούν περισσότερες περιοχές.

Πιο αναλυτικά:

Τη Δευτέρα (25-09-2023) στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται βροχές ενώ σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και πιθανόν το Ιόνιο. Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλία θα επηρεαστούν κυρίως τα δυτικά τμήματα (νομοί Τρικάλων και Καρδίτσας) και τα δυτικά και βόρεια του νομού Λάρισας.

Την Τρίτη (26-09-2023) στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (πλην της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Στη Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού Μαγνησίας, καθώς επίσης και στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων και τις νότιες περιοχές του νομού Λάρισας.

Την Τετάρτη (27-09-2023) σε όλη σχεδόν τη χώρα προβλέπονται βροχές ενώ καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα και το βόρειο Αιγαίο. Επισημαίνεται ότι στη Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα εκδηλωθούν στο νομό Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων καθώς επίσης και στα ανατολικά τμήματα της Μαγνησίας. Ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης και στην περιοχή των Σποράδων.

Δεδομένου ότι μεσολαβούν τρία εικοσιτετράωρα από την έναρξη των ισχυρών φαινομένων, η ΕΜΥ θα ανανεώνει τα έκτακτα δελτία της ανά δωδεκάωρο και οι επικαιροποιήσεις θα αποτελούν συνέχεια του παρόντος δελτίου.

 

ΠΗΓΗ:in.gr

Προηγ.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Επόμ.

Γιλέκο: To top που τώρα είναι…Top!

Επόμ.
Γιλέκο: To top που τώρα είναι…Top!

Γιλέκο: To top που τώρα είναι…Top!

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Τώρα στον αέρα

  • 94fm Eclectic Music
    00:00 - 08:00

Ροή ειδήσεων

Συνεργασία με την Ουκρανία για κατασκευή όπλων μεγάλου βεληνεκούς ανακοίνωσε ο Μερτς

Συνεργασία με την Ουκρανία για κατασκευή όπλων μεγάλου βεληνεκούς ανακοίνωσε ο Μερτς

28/05/2025
ΔΥΠΑ: Πάνω από 800 άνεργοι με αναπηρία προσλήφθηκαν σε Δήμους

ΔΥΠΑ: Πάνω από 800 άνεργοι με αναπηρία προσλήφθηκαν σε Δήμους

28/05/2025
Ελεύθερη η θεία της 7χρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα στην Καλλιθέα – Εισαγγελική έρευνα για το περιστατικό

Ελεύθερη η θεία της 7χρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα στην Καλλιθέα – Εισαγγελική έρευνα για το περιστατικό

28/05/2025

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ LIVE

Επικοινωνία 94fm
Επικοινωνία 94fm
LIVE

Το περιοδικό του Επικοινωνία | Τεύχος 14

Facebook Instagram Youtube

Ο Επικοινωνία 94FM, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής, είναι από τους πρώτους σταθμούς που εξέπεμψαν με την απελευθέρωση της ραδιοφωνίας το 1989.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  • Διαύγεια
  • Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Μ.Ε
  • Διαφημιστείτε στον 94fm
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies

Μέλος της ΕΔΗΡΤΜΜΕ

Εγγραφή στο Newsletter

Copyright © 2024 94fm.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE
  • Podcast
  • Web TV
  • Περιοδικό
  • Πρόγραμμα
  • Ηράκλειο
  • Επικαιρότητα
  • Αυτοδιοίκηση
  • Πολιτισμός
  • Διεθνή
  • Αθλητικά
  • Υγεία
No Result
View All Result