Για την εξέλιξη των έργων  στο εργοτάξιο της Ν. Φιλαδέλφειας όπου κατασκευάζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ ενημερώθηκε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής.

Ο Γ. Πατούλης  κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο εργοτάξιο επισήμανε ότι ως νέος Περιφερειάρχης δε θα αφήσει να πάει καμία ημέρα χαμένη με βασικό στόχο την έγκαιρη υλοποίηση  των έργων που απαιτούνται.

Στην συνέχεια υπογράμμισε ότι θα υλοποιηθεί το σύνολο των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί από την πλευρά της απερχόμενης διοίκησης της Περιφέρειας καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό έργο, πολιτιστικής και ιστορικής βαρύτητας το οποίο θα συμβάλει στην τοπική ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε να συσταθεί τεχνική ομάδα παρακολούθησης των έργων στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι  από την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας και την ΑΕΚ.

Ο νέος Περιφερειάρχης ενημερώθηκε, τόσο για την πορεία των έργων, όσο και για τη συνολική ανάπλαση της περιοχής. Μεταξύ των δημόσιων έργων που απαιτούνται να υλοποιηθούν είναι αυτό της υπογειοποίησης, της διάνοιξης του πεζόδρομου που θα συνδέει το γήπεδο με τον σταθμό του Ηλεκτρικού, της ανάπλασης του άλσους και της κατασκευής των πεζοδρομίων γύρω από το γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση συμμετείχε και ο νέος Δήμαρχος Φιλαδελφειας -Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε το καλό κλίμα συνεργασίας που υπάρχει με το νέο Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

πό την πλευρά της ΑΕΚ στην ενημέρωση βρέθηκαν ο Πρόεδρος της ερασιτεχνικής, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο αναπληρωτής διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ κ. Χρήστος Παπαδημητρίου, εκπρόσωποι των εταιρειών  DIMAND και  Ερμώνασσα, ο βετεράνος άσος Στέλιος Σεραφείδης καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + 10 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.