Την φιλοδοξία του να είναι δήμαρχος όλων των Ηρακλειωτών, αν τον εμπιστευτούν οι συνδημότες του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, κατέθεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να ασχοληθούμε κι εμείς με αυτά. Στις γειτονιές του Ηρακλείου γεννήθηκε η παράταξή μας. Η εφαρμογή της απλής αναλογική δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλος την απόφασή μου. Ήταν η ώρα να ληφθεί αυτή η απόφαση και την πήρα», τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του δημοτικού Συνδυασμού «Μαζί Ηράκλειο» Γ. Παπαδημητρίου.

Ο ίδιος χαρακτήρισε κακή στιγμή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση την εφαρμογή της απλής αναλογικής, η οποία, όπως είπε, θα οδηγήσει σε ακυβερνησία τους δήμους και θα επιφέρει διοικητική διγλωσσία-σύγχυση στα δημοτικά δρώμενα μετά τις εκλογές.

Ακολούθως, ο κ. Παπαδημητρίου υποστήριξε πως πρόκειται για καθαρά συνειδητή απόφαση να καταρτίσει το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του με νέα στελέχη, που έχουν όρεξη και μεράκι να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στην πόλη τους, ανεξάρτητα της όποιας κομματικής προέλευσης.

«Είναι ευπρόσδεκτοι στον Συνδυασμό μας, όσοι θέλουν να προσφέρουν. Φιλοδοξώ να είμαι δήμαρχος όλων των Ηρακλειωτών», σημείωσε ο Γιώργος Παπαδημητρίου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν μηδενίζει το έργο κανενός δημάρχου, θα κρατήσει τα όσα θετικά έχουν γίνει και θα διορθώσει τις στρεβλώσεις που υφίστανται.

Αναφερόμενος αναλυτικότερα στις βασικές αρχές του προγράμματός του, ο κ. Παπαδημητρίου δήλωσε ότι βάζει ψηλά στην ατζέντα του την κατασκευή ενός κολυμβητηρίου και την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ενώ ταυτόχρονα τόνισε πως θα ακολουθήσει εκ διαμέτρου αντίθετη από τη σημερινή πολιτική στο κυκλοφοριακό.

Τέλος, στην κατακλείδα της συνέντευξής του, ο κ. Παπαδημητρίου ανακοίνωσε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του αντιπροέδρου του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ηρακλείου Αττικής και πρώην πρόεδρου του Σωματείου Εργαζομένων στον Επικοινωνία 94FM Κωνσταντίνου Τατούλη.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Παπαδημητρίου στο παρακάτω link:

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.