Γιάννης Πισιμίσης στον 94.0: ”Τα λέγαμε εμείς για τις αυθαιρεσίες στη ναυτική βάση…!”

Τέλος στο χάος που επικρατεί στον χώρο της πρώην Ναυτικής Βάσης στα Βριλήσσια επιχειρεί να βάλει η πολεοδομία. Μετά από καταγγελία των κατοίκων της περιοχής κλιμάκιο της υπηρεσίας διενήργησε αυτοψία στον χώρο και διαπίστωσε σωρεία παραβάσεων εκ μέρους του Δήμου Βριλησσίων, ο οποίος έχει την ευθύνη για τον χώρο.

Το κλιμάκιο της πολεοδομίας διαπίστωσε πως στον χώρο λειτουργεί το αμαξοστάσιο απορριμματοφόφων του Δήμου αλλά και χώρος εναπόθεσης υλικών όπως σωλήνες, χαλίκι, άμμος, πλάκες πεζοδρομίου, κάδοι απορριμμάτων, κοπριά-λιπασμάτα, και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός οχημάτων.

Οι υπάλληλοι διαπίστωσαν επίσης, πως στον χώρο γίνεται εναπόθεση μπαζών, οργανικών υλικών, απορριμμάτων και μεγάλων αντικειμένων. Για το θέμα μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιάννης Πισιμίσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

Leave a Comment

2 + ten =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.