Γιάννης Πισιμίσης στον Επικοινωνία 94FM: «Στόχος μας ο εκσυγχρονισμός του Δήμου Βριλησσίων»!

«Δεν κρύβουμε την ιδεολογία μας, αλλά δεν πάμε να υφαρπάξουμε την κομματική ψήφο. Δεν είναι τίμιο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές», αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για την τακτική που ακολουθεί ο «ομογάλακτος» Αργύρης Ντινόπουλος στην κούρσα για το δημαρχιακό θώκο…!

Μετά από 9 σερί χρόνια παρουσίας στη θέση του δημοτικού συμβούλου Βριλησσίων, τέσσερα της Διοίκησης και 5 της μείζονος μειοψηφίας, ο Γιάννης Πισιμίσης αποφάσισε – όπως είπε – μέσα από αλλεπάλληλες διεργασίες και δημοκρατικές διαδικασίες να αναλάβει τα ηνία της παράταξης του πρώην δημάρχου Κώστα Ιωαννίδη, ο οποίος στηρίζει μάλιστα τη νέα αυτή προσπάθεια μαζί με τον επίσης πρώην δήμαρχο Νίκο Παπαδόπουλο.

«Βασικός μας στόχος είναι η ριζοσπαστική ανανέωση της παράταξης, τόσο σε στελεχιακό δυναμικό, όσο και σε ιδέες και πρόγραμμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πισιμίσης, ο οποίος παράλληλα σημείωσε πως ποτέ δεν πίστεψε στη λογική των κομματικών χρισμάτων, καθώς το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών είναι διαφορετικό.

Ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος σε κάθε περίπτωση εκλογικού αποτελέσματος και μέσα από τη λογική της σύγκλισης και των συνθέσεων στο Δήμο Βριλησσίων θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα κυβερνησιμότητας που φέρνει το νέο εκλογικό σύστημα.

Ακολούθως, ο Γιάννης Πισιμίσης άσκησε κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή του Ξένου Μανιατογιάννη την οποία κατηγόρησε για πελατειακή λογική σε αρκετούς τομείς του δήμου. «Υπάρχει μια γενική στασιμότητα στη Διοίκηση του Δήμου, για να μην πω υποβάθμιση», σχολίασε σκωπτικά ο κ. Πισιμίσης.

Ομολόγησε, κλείνοντας, ότι έχει γίνει μία προσπάθεια στον τομέα της ανακύκλωσης-κομποστοποίησης και δεσμεύτηκε πως βασικός στόχος της δικής του παράταξης της «Νέας Πνοής» είναι ο πλήρης εκσυγχρονισμός του Δήμου Βριλησσίων και η εισαγωγή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στις υπηρεσίες του.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Πισιμίση στο παρακάτω link:

Leave a Comment

six + fifteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.