Επιστολή παρέμβαση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, για θεσμοθέτηση ήπιων χρήσεων γης στα ΧΕΥ στις Λεωφόρους Κύμης (Ψαλίδι) και Κηφισιάς (δίπλα στον ΟΤΕ), παράλληλα με αίτημα συνάντησης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης, απέστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος και επικεφαλής του συνδυασμού #Ενωμένο Μαρούσι, o οποίος μίλησε για το θέμα στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

Στην επιστολή του, ο κ. Καραμέρος εκφράζει την απαίτηση των Μαρουσιωτών για παραχώρηση των δύο χώρων στον Δήμο Αμαρουσίου και κυρίως την απαίτηση να μην προχωρήσει σε αυτή τη φάση το υπουργείο στην αλλαγή των χρήσεων γης, που θα ανοίξει τον δρόμο για ιδιωτικοποίηση. Επισημαίνει δε ότι, με ομόφωνα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου, τα ΧΕΥ αυτά είναι απαραίτητα στην πόλη για χωροθέτηση κοινόχρηστων χώρων και κοινωφελών δραστηριοτήτων. Δεν πρέπει να περάσουν στα χέρια ιδιωτών για εμπορικές και υπερτοπικές χρήσεις.

Το #Ενωμένο Μαρούσι καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα αυτή η διαδικασία, καθώς και κάθε άλλη για τα δημόσια ακίνητα στο Μαρούσι, ενώ δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στην εκδήλωση διεκδίκησης και διαμαρτυρίας που οργανώνει ο εξωραϊστικός σύλλογος της περιοχής το Σάββατο 13 Απριλίου 2019.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − twelve =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.