Τρίτη φορά που μειώνει τα Δημοτικά Τέλη ο Δήμος Κηφισιάς μέσα σε τέσσερα χρόνια. Έτσι και φέτος το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, αποφάσισε να μειώσει τα Τέλη 10 % στα νοικοκυριά.

Την εισήγηση έκανε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ενώ η πρόταση της Διοίκησης είχε εγκριθεί ήδη από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος αυτή η μείωση οφείλεται στην συνετή και αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών του Δήμου. Ενώ μειώνονται τα τέλη, συνέχισε ο κ. Θωμάκος, η υπηρεσία Καθαριότητας ενισχύεται σε προσωπικό και εξοπλισμό.

Η Διοίκηση του Δήμου εξαντλεί όλα τα περιθώρια για συμβάσεις εργαζομένων ενώ προχωρά στον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση των πεπαλαιωμένων οχημάτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας με leasing, εντός των επομένων μηνών. Ο κ. Θωμάκος μίλησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”…

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + six =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.