Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στις ”Δημοτικές Διαπλοκές” : ”Δεν θέλουμε να γίνει το Καβούρι Εξάρχεια”

Έντονη ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σχετικά με τη διοργάνωση του 37ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ αύριο Τρίτη στο Ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace» στο Καβούρι. Μόλις ενημερώθηκε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, απέστειλε σειρά επιστολών σε όλους του εμπλεκόμενους στη διοργάνωση μέσω των οποίων κατέστησε σαφές πως η απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η διαφύλαξη της ομαλής λειτουργίας της πόλης, η αποτροπή κάθε μορφής διατάραξης της και η προστασία της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας των κατοίκων της περιοχής. ”Δεν θέλουμε να γίνει το Καβούρι Εξάρχεια”, δήλωσε με νόημα στον Επικοινωνία 94FM ο κ. Κωνσταντέλλος.

http://www.vvv.gov.gr/index.php/grafeio-typou/delt-typou-graf-dimarxou/item/10887-synedrio-gsee?fbclid=IwAR2iM8Ln9YUDBKHB99vPZ77aRS6jScJWmwiiD3vSyY-SeVdk7ze5sJZlf0I

 

Leave a Comment

one + 10 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.