Στο κέντρο της πόλης πραγματοποιήθηκε η μηνιαία εξόρμηση εθελοντικής δεντροφύτευσης που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με την συμμετοχή, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, δεκάδων μικρών και μεγάλων κατοίκων  του Ηρακλείου. Τα παιδιά της περιοχής, συνοδεία των γονιών τους, και με την συνδρομή των ανθρώπων της δημοτικής Υπηρεσίας Πρασίνου φύτευσαν μικρά δεντράκια σε κοινόχρηστους χώρους και τα πεζοδρόμια του κέντρου για να τα δουν να μεγαλώνουν μαζί, κάνοντας την πόλη πιο πράσινη, πιο όμορφη.

«Με την βοήθεια μικρών και μεγάλων φυτεύσαμε δεντράκια στην πόλη μας στο πλαίσιο της μηνιαίας εθελοντικής δεντροφύτευσης του Δήμου. Ευχαριστώ πολύ τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Πρασίνου που πάντα με χαρά και όρεξη είναι ο κινητήριος μοχλός», σχολιάζει ο εντεταλμένος για το Πράσινο δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

«Επενδύουμε στη νέα γενιά προσπαθώντας να καλλιεργήσουμε από νωρίς στα μικρά παιδιά τη νοοτροπία του σεβασμού προς το περιβάλλον. Να τους δείξουμε πως στην πόλη μας πρέπει να υπάρχει – και υπάρχει – χώρος για το Πράσινο. Για αυτό και διοργανώνουμε αυτές τις τακτικές εθελοντικές δεντροφυτεύσεις σε όλες τις γειτονιές του Ηρακλείου με τη συμμετοχή των μικρών μας φίλων», το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 7 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.