Τον δήμαρχο Καλλιθέας Δ.Κάρναβο «κάρφωσε» από το βήμα της πρωτοχρoνιάτικης κοπής πίτας του Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ που πραγματοποιήθηκε στο ΣΙΝΕ ΚΑΛΥΨΩ την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης: ”Ζήτησα από τον Δήμαρχο, εδώ και καιρό, να χρηματοδοτήσω όλα τα αθλητικά έργα  που έχει ανάγκη  ο Δήμος σας αλλά δεν μου έστειλε καμία πρόταση”, είπε χαρακτηριστικά προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά στο πολυπληθές ακροατήριο, καθώς είναι γνωστό ότι πολλές Αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Καλλιθέας, όπως το γήπεδο παραλίας, ο χώρος της ενόργανης γυμναστικής, οι εγκαταστάσεις της πάλης, το Γυμναστήριο του ΑΤΛΑ,  το κλειστό του ΕΣΠΕΡΟΥ, κ.α. χρήζουν άμεσης ανακατασκευής, κάτι που αποτελεί  και πάγιο αίτημα των Συλλόγων της πόλης.

Μάλιστα, η αναφορά Βασιλειάδη προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στον, παρόντα, δήμαρχο Δ.Κάρναβο, ο οποίος, επιχείρησε να δικαιολογήσει την κατάσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό, οι υπηρεσίες είναι αποψιλωμένες, γι’ αυτό και ζήτησα να κάνει μελέτες η Γ.Γ. Αθλητισμού».

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.