Καρναβάλι στο Χαλάνδρι και τα Βριλήσσια

Για πρώτη φορά οι δήμοι Χαλανδρίου και Βριλησσίων οργανώνουν μια μεγάλη διαδημοτική γιορτή για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα, το διήμερο 1-2 Μαρτίου, στο Πάρκο της Αττικής Οδού, στα σύνορα των δύο Δήμων. Οι δύο δήμοι στοχεύουν στη δημιουργία μιας μοναδικής γιορτής, που μπορεί να αποτελέσει θεσμό, συμβάλλοντας στην περαιτέρω συνεργασία Βριλησσίων και Χαλανδρίου σε θέματα Πολιτισμού και όχι μόνο.

Επίσης, την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου, οι όμοροι δήμοι θα διοργανώσουν στον ίδιο χώρο και τα παραδοσιακά Κούλουμα, με πέταγμα χαρταετού, νηστίσιμα εδέσματα, χορό και τραγούδι με την Νάσια Κονιτοπούλου.

Οι δήμαρχοι Βριλησσίων και Χαλανδρίου Ξένος Μανιατογιάννης και Σίμος Ρούσσος αντίστοιχα, καθώς επίσης η ειδική συνεργάτης για θέματα πολιτισμού στα Βριλήσσια Αναστασία Μάστορη και ο εντεταλμένος πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου Νίκος Πράσσος μίλησαν στον 94.0 για την κοινή πρωτοβουλία.

Leave a Comment

2 × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.