Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στη μεταβίβαση ακινήτων του Δήμου Κερατσινίου στην ΕΤΑΔ μια σειρά σωματεία και μαζικοί φορείς της πόλης, που δίνουν αγωνιστικό ραντεβού για κινητοποίηση σήμερα Πέμπτη, στις 12.30 μ.μ., στο υπουργείο Οικονομικών στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας (Καραγιώργη Σερβίας 8 Αθήνα). Για τη μετάβαση στο χώρο της κινητοποίησης θα αναχωρήσει πούλμαν από την πλατεία Κύπρου έναντι του Δημαρχείου Κερατσινίου στις 11.30 π.μ.

Σημειώνεται ότι 50 ακίνητα ανάμεσα στα οποία και σχολεία στο Κερατσίνι έχουν μεταβιβαστεί στην ΕΤΑΔ.

Η κινητοποίηση αποφασίστηκε σε πλατιά σύσκεψη την περασμένη Παρασκευή, όπου έγινε πλούσια συζήτηση και συμμετείχαν εκπρόσωποι των ΔΣ των Συλλόγων Εκπαιδευτικών ΠΕ «ΠΡΟΟΔΟΣ», «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ», Σαλαμίνας, Νίκαιας, εκπρόσωποι από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπρόσωποι εργατικών σωματείων, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τερψηχώρος», εκπρόσωποι του Εξωραϊστικού Συλλόγου Χαραυγής, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών «Η Στοργή του Παιδιού», εκπαιδευτικοί σχολείων.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + fifteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.