Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου προγραμματίζουν στις 13.30 στην Αθήνα,  η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) .

Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών

Οι νοσοκομειακοί γιατροί οι οποίοι έχουν προκηρύξει για σήμερα στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου διαμαρτυρόμενοι για υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση των νοσοκομείων, ζητούν την πρόσληψη μόνιμων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Σε 24ωρη απεργιακή δράση δάσκαλοι και καθηγητές

Οι εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ,  διαμαρτύρονται για την πολιτική των μηδενικών διορισμών και ζητούν το διορισμό εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2018-19. Για το λόγο αυτό τα δύο Δ.Σ. των Ομοσπονδιών των δασκάλων και των καθηγητών πραγματοποιούν 24ωρη απεργιακή δράση και ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

 

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

four − 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.