Λάμπρος Μίχος στις Δημοτικές Διαπλοκές: «Διεκδικώ ισχυρή εντολή από την 1η Κυριακή!»

Η αίσθηση του πολιτικού χρέους και η τρομερή πίεση του κόσμου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της υποψηφιότητας του πρώην δημάρχου Αγίας Βαρβάρας Λάμπρου Μίχου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Όταν έφυγα το 2009 από το δήμο, είχα σκοπό να μην ξαναγυρίσω και είχα εκπαιδεύσει μάλιστα τους ανθρώπους που θα διαδεχόταν τη δημοτική μας αρχή. Και αυτό γιατί δεν ήθελα να διαλυθεί το έργο μας από τις αντιδικίες των επιγόνων. Το 2014 είχα δηλώσει επίσης ότι δεν ήθελα να ασχοληθώ ξανά με το δήμο. Δεν έχω καμιά πρεμούρα να ξαναγίνω δήμαρχος! Τα έχω ζήσει 4 θητείες! Κουράστηκα πολύ στην σκέψη πριν πάρω την απόφαση. Ήταν η πίεση του κόσμου τρομακτική και η αίσθηση πολιτικού χρέους που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μίχος.

Ο ίδιος κατήγγειλε για αδράνεια και αδιαφορία το δήμαρχο της πόλης Γιώργο Καπλάνη, καθώς όπως σημείωσε ενώ παρέλαβε έναν δήμο που ήταν 2ος σε απορρόφηση κονδυλίων μέσω ΕΣΠΑ, εντούτοις μέσα σε 10 χρόνια δεν διεκδίκησε και δεν υλοποίησε κανένα έργο στην Αγία Βαρβάρα.

Αναφερόμενος στην απλή αναλογική, ο Λάμπρος Μίχος σημείωσε ότι δεν είναι αρνητικός, αλλά όταν το σύστημα διοίκησης των δήμων είναι προσαρμοσμένο στην ενισχυμένη αναλογική και αλλάζει απλά το εκλογικό σύστημα, τότε αυτό είναι καταστροφικό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 11.00-13.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μίχου στο παρακάτω link:

Leave a Comment

two + 15 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.