Λουκία Κεφαλογιάννη: «Στηρίζουμε το Δήμο Ηρακλείου Αττικής»

Με χρηματοδότηση που διεκδίκησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής από την Περιφέρεια Αττικής δίνει τη δυνατότητα να δημιουργηθούν κλειστές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων στα σχολεία της πόλης, τα οποία με αυτό τον τρόπο θα αυξήσουν τις υποδομές των σχολικών κτιρίων για τις μαθητικές δραστηριότητες, παράλληλα όμως θα λύσουν το πρόβλημα της έλλειψης στεγασμένων χώρων που θα μπορούν κατά τις εξωσχολικές ώρες να φιλοξενούν αθλητικά προγράμματα (π.χ. προπονήσεις αθλητικών σωματείων), πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στην τελευταία του συνεδρίαση το Περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε, μετά από εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, κυρίας Λουκίας Κεφαλογιάννη, το αίτημα της δημοτικής αρχής Ηρακλείου Αττικής για την χρηματοδότηση των απαιτούμενων μελετών, που θα «ξεκλειδώσουν» τα έργα της κατασκευής των κλειστών αιθουσών στα: 1ο Λύκειο, 2ο Δημοτικό, 9ο Δημοτικό και 12ο Δημοτικό Σχολείο.

Λεπτομέρειες για το θέμα έδωσε η κ. Κεφαλογιάννη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 94.0.

Leave a Comment

1 × two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.