Μάκης Φιλόπουλος στις Δημοτικές Διαπλοκές: «Ο κ. Παπανικολάου έκανε έργα βιτρίνας και όχι ουσίας»

Δυναμικό come back στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Γλυφάδας επιχειρεί με τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου ο πρώην Αντιδήμαρχος και επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος της πόλης Μάκης Φιλόπουλος, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Η αγάπη μου για τη Γλυφάδα είναι διαρκής και γι’ αυτό είπα ναι στην πρόταση του Κώστα Κόκκορη. Η παράταξή μας «Δυνατή Γλυφάδα – Νέα Αρχή» αποτελεί ουσιαστικά συνέχιση της μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης της πόλης και έχει να επιδείξει σημαντικότατο έργο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φιλόπουλος χαρακτηρίζοντας μεγάλη πρόκληση την απλή αναλογική.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως το ψηφοδέλτιο θα είναι ανανεωμένο σε ποσοστό 90% σε σχέση με τις εκλογές του 2014, κάτι που τον κάνει ευτυχή, διότι μπολιάζεται, όπως είπε, από την φρεσκάδα και τις νέες ιδέες των καινούριων στελεχών.

Αναφερόμενος στο έργο της παρούσας δημοτικής αρχής του Γιώργου Παπανικολάου, ο Μάκης Φιλόπουλος υποστήριξε ότι αναλώθηκε σε έργα ρουτίνας, βιτρίνας και εντυπωσιασμού και όχι σε έργα πνοής και ουσίας, με αποτέλεσμα κορυφαία προβλήματα της πόλης να παραμένουν άλυτα.

«Θριαμβολογεί ο κ. Παπανικολάου για την οικονομική πολιτική που ακολούθησε και ισχυρίζεται ότι έχει 24,5 εκ. ευρώ στο ταμείο του δήμου, αλλά και τα οικονομικά μας είναι σε άσχημη κατάσταση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Φιλόπουλος.

Κλείνοντας ο επικεφαλής της «Δυνατής Γλυφάδας – Νέα Αρχή», έριξε ευθύνες στη δημοτική αρχή, για τα πολύ ακριβά δημοτικά τέλη στο νέο δημοτικό κοιμητήριο, για την προβληματική εικόνα της καθαριότητας και για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις των δημοτικών οργάνων, για τις οποίες ελέγχεται η Διοίκηση του Δήμου και κινδυνεύει να τεθεί σε αργία ο δήμαρχος.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 11.00-13.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Φιλόπουλου στο παρακάτω link:

Leave a Comment

four × 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.