Τέσσερις γυναίκες είναι οι πρώτες νέες υποψήφιες που θα έχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» στις δημοτικές εκλογές, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος.  

Οι τέσσερις κυρίες προέρχονται από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό χώρο και είναι:

  • Η κα Λαμπρινή Κώτση, επιχειρηματίας και  υπεύθυνη  Ανθρώπινου Δυναμικού σε Πολυεθνική Εταιρία στον ευρύτερο χώρο του Τουρισμού.
  • Η κα Όλγα Μπελιμπασάκη, ηθοποιός και μητέρα 4 παιδιών, στέλεχος στο Τμήμα Προσωπικού του Εθνικού Αστεροσκοπείου.
  • Η κα Χαρά Σκάρπου, στέλεχος στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Δ.Ε.Η. με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Εφήβων.
  • Η κα Ιωάννα Χατζηγιάνογλου, δικηγόρος, με ειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα, το προσφυγικό και το μεταναστευτικό δίκαιο.

Οι υποψήφιες έχουν έντονη κοινωνική δράση και έχουν συμμετάσχει στα κοινά του Ηρακλείου ως μέλη Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Συλλόγων και Ομίλων Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού.

Κατά την συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, οι υποψήφιες εξέφρασαν την επιθυμία τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την παράταξη του Νίκου Μπάμπαλου και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το Ηράκλειο να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Αναφέρθηκαν σε διάφορα θέματα που απασχολούν και τις ίδιες για την πόλη στην οποία ζουν και δημιουργούν. Συμφώνησαν ότι ο κοινός στόχος που  τους/τις ενώνει σε αυτήν την προσπάθεια είναι να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της πόλης με τη συνεισφορά της γνώσης και της εμπειρίας όλων όσοι/ες μπορούν και θέλουν να προσφέρουν.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.