Νέα πρόεδρος του Δ.Σ. Κηφισιάς η Δήμητρα Αγαπάκη

Σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 εξελέγη η νέα Πρόεδρος του οργάνου σε αντικατάσταση της παραιτηθείσας πρώην Προέδρου κας. Κυριακής Πατρινού.

Η νέα Πρόεδρος κα. Δήμητρα Αγαπάκη, δικηγόρος και εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος της νομικής υπηρεσίας του Δήμου, εξελέγη με 27 θετικές ψήφους, 5 λευκές και μία άκυρη σε σύνολο 33 παρόντων Συμβούλων, γεγονός που αποδεικνύει την ευρύτερη αποδοχή της πρότασης από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος και το Δημοτικό Συμβούλιο ευχαρίστησαν την αποχωρήσασα Πρόεδρο για τις έως τούδε υπηρεσίες της.  Αναφερόμενος στην νέα Πρόεδρο κα. Αγαπάκη ο Δήμαρχος Κηφισιάς τόνισε ότι κρίθηκε κατάλληλο πρόσωπο αφενός για την επιστημονική και επαγγελματική της αρτιότητα αφετέρου διότι έχει επιδείξει ουσιαστική συνέπεια, εργατικότητα και το απαραίτητο ήθος.

Leave a Comment

20 − 9 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.