Πολλές φήμες βγαίνουν κατά καιρούς για τις νέες κυκλοφορίες, όμως μέχρι να έχουμε την επίσημη παρουσίασή τους, δεν πιστεύουμε τίποτα. Τώρα διαβάζουμε στο Phone Arena πως στο κινεζικό μέσο κοινωνική δικτύωσης Weibo, κυκλοφόρησε μια νέα φωτογραφία του Samsung Galaxy S10+.

Έχοντας στα χέρια μας φωτογραφίες από τις προηγούμενες διαρροές, ας δούμε τι διαφορές εντοπίζουμε.

Αριστερά η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Weibo και δεξιά η “διαρροή” από το AllAboutSamsung λίγες μέρες πριν

Λοιπόν, αρχικά βλέπουμε στην πράξη το νέο User Interface που μας υποσχέθηκε η Samsung (Samsung One UI), με τις πρόσφατες εφαρμογές ανοιχτές και τις προτεινόμενες στο κάτω μερος της οθόνης, όλα καλά μέχρι εδώ.

Αν πάμε στο πάνω μέρος της οθόνης, βλέπουμε μια “ασυμφωνία” σε σχέση με τις προηγούμενες διαρροές. Το ρολόι είναι τοποθετημένο λίγο πιο κοντά στη μέση της οθόνης και γενικά όλα στο display φαίνεται να είναι υπό γωνία ελαφρώς διαφορετική από την ίδια την συσκευή.

Οι ενδείξεις της μπαταρίας και του σήματος είναι πιο συμμετρικοί, εξαιτίας των μπροστινών καμερών. Ωστόσο, κάνοντας zoom in στη φωτογραφία, φαίνεται ότι τα pixels γύρω από το ρολόι είναι λίγο διαφορετικά από τα υπόλοιπα, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να υπήρχε κάποια παραποίηση με αυτά που βλέπουμε εδώ.

Μια άλλη αρκετά αισθητή διαφορά είναι στα πλευρικά κουμπιά. Ενώ σε αυτή την εικόνα το δεξί κουμπί εντοπίζεται κάπου μεταξύ του κουμπιού Bixby και των κουμπιών έντασης στα αριστερά, σε προηγούμενες διαρροές είχαμε δει το δεξί κουμπί πολύ ψηλότερα, πιο κοντά στο επίπεδο του κουμπιού αύξησης της έντασης ήχου.

Καταλήγοντας, πιστεύω πως κάτι τέτοιο μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιος πιθανότατα προσπαθεί να ηγηθεί της διαφημιστικής εκστρατείας με μια αυτοκατευθυνόμενη «διαρροή» παρά να έχει πρόσβαση στην πραγματική συσκευή. Χαζομάρες!

Είτε έτσι, βέβαια, είτε αλλιώς, η επίσημη ανακοίνωση είναι λιγότερο από ένα μήνα μακριά. Όλα θα αποκαλυφθούν στις 20 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση Unpacked της Samsung!

Μέχρι τότε… Συντονιστείτε κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 & Τετάρτη 20:00-21:00 στη μοναδική εκπομπή Τεχνολογίας στα fm!

Lots of love and bits,
το στικάκι #1

@korinious_k

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.