Νίκος Χιωτάκης: «Έχει ανεβάσει πολύ την ΚΕΔΕ ο Πατούλης!»

Το Δεκέμβριο του 2018 αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94 FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.

«Είναι νωρίς ακόμα… θα εξαρτηθεί από το γενικότερο πλαίσιο των εκλογών και τον εκλογικό νόμο, εάν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Θα τα ζυγίσουμε όλα όταν θα έρθει η ώρα το Δεκέμβριο του 2018», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χιωτάκης.

Ο ίδιος, ως μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, εξήρε τη μέχρι τώρα προσφορά του Γιώργου Πατούλη ως πρόεδρος του κορυφαίου συνδικαλιστικού οργάνου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. «Έχει ανεβάσει πολύ την ΚΕΔΕ ο Πατούλης. Την έχει κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό και είναι πολύ διεκδικητικός», δήλωσε ο Νίκος Χιωτάκης.

Αναφορικά με τη δράση της ΠΕΤΑ Α.Ε., της οποίας ηγείται, ο κ. Χιωτάκης υποστήριξε πως είναι αρκετά σημαντικό το έργο της εταιρείας και δεν είναι λίγοι οι δήμοι που έχουν βοηθηθεί στο έργο τους.

Τέλος, σχετικά με τα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Κηφισιάς, ο πρώην δήμαρχος και νυν αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας εξέφρασε την εκτίμησή του, πως η παρούσα δημοτική αρχή θα έπρεπε να είχε επιταχύνει περισσότερο, καθώς παρέλαβε έναν εύρωστο οικονομικά δήμο. «Κρίνεται καθημερινά από τους πολίτες όσα κάνει ή δεν κάνει η δημοτική αρχή», κατέληξε ο Νίκος Χιωτάκης.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 10.00-12.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Χιωτάκη στο παρακάτω link:

https://youtu.be/sRHEsQn8_hA

Leave a Comment

1 × five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.