Νίκος Ζενέτος: «Φοβήθηκαν τη διαφορά και δεν μας έδωσαν το πάρκο Τρίτση!»

Στην ίδια απαράδεκτη κατάσταση, που επικρατούσε πριν την απόδοση πόρων στο νέο φορέα διαχείρισης, βρίσκεται το πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», σύμφωνα με το δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο.

«Με τόσα λεφτά μπορεί να γίνει ένα πάρκο γνωστό σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94 FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο ίδιος ταυτόχρονα σημείωσε πως όταν ο Δήμος Ιλίου ζητούσε τη διαχείριση του πάρκου Τρίτση είχε υποσχεθεί πως θα είναι όμορφο, καθαρό και νοικοκυρεμένο, όπως ακριβώς είναι και ο Δήμος. «Πιστεύω ότι φοβήθηκαν τη διαφορά και δεν μας το παραχώρησαν», τόνισε με νόημα ο κ. Ζενέτος.

Μιλώντας για τις αλλαγές στον Καλλικράτη, που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση δια στόματος Σκουρλέτη, ο δήμαρχος Ιλίου υποστήριξε ότι πράγματι χρειάζονται διορθώσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «εάν δεν υπήρχε Καλλικράτης θα έπρεπε να τον εφεύρουμε, αλλιώς θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα με την Τρόικα».

Επίσης, ο κ. Ζενέτος τάχθηκε υπέρ του διαλόγου ανάμεσα σε ΚΕΔΕ και Υπουργείο Εσωτερικών για τη διοικητική μεταρρύθμιση, δήλωσε κατά της αποδέσμευσης των αυτοδιοικητικών εκλογών από τις Ευρωεκλογές, ενώ αναφορικά με την αλλαγή του εκλογικού νόμου ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην Αυτοδιοίκηση…

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η απλή αναλογική είναι ένα δίκαιο σύστημα και δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και αυτό γιατί έχει χτιστεί κουλτούρα συνεργασιών», ήταν τα λόγια του Νίκου Ζενέτου.

Όσον αφορά τα τεκταινόμενα στο Δήμο του Ιλίου, ο δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος για τα εν εξελίξει έργα, για τη συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και για την κοινωνική πολιτική.

Τέλος, ο κ. Ζενέτος ξεκαθάρισε πως θα διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών του και στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 10.00-12.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ζενέτου στο παρακάτω link:

Leave a Comment

fifteen − five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.