Ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα το πλούσιο έργο του στο Δήμο του Ιλίου, ζήτησε ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Είμαι αισιόδοξος ότι με ενισχυμένη πλειοψηφία ο κόσμος θα μας δώσει από την πρώτη Κυριακή τη δύναμη να λειτουργήσουμε το δήμο, αλλιώς εκτιμώ πως θα προκύψουν προβλήματα στη λειτουργία μας, που θα πρέπει να τα λύσει η όποια Κυβέρνηση προκύψει από τις εθνικές εκλογές», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζενέτος.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως μέχρι στιγμής στο Ίλιον επικρατεί πολιτικός πολιτισμός, κάτι που αποδεικνύει και το γεγονός ότι 97% των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου έχουν ληφθεί ομόφωνα.

Αναφερόμενος στο έργο της δημοτικής του αρχής, ο δήμαρχος αφού υπογράμμισε ότι σε μεγάλο βαθμό έχει υλοποιήσει όσα είχε προγραμματίσει, δεσμεύτηκε ότι και στην επόμενη τετραετία το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στη διαμόρφωση πεζοδρομίων και σε έργα υποδομής.

«Ποτέ μας ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος όσα και να πετύχουμε στη θητεία μας. Αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να ασχολούμαστε με τα κοινά», σημείωσε ο Ν. Ζενέτος και κατέληξε: «Θα συνεχίσουμε με το ίδιος πάθος να δουλεύουμε για την πόλη και τους πολίτες μας. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα πεζοδρόμια και να φτιάξουμε υποδομές».

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 11.00-13.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ζενέτου στο παρακάτω link:

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 8 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.