Το πολυσυζητημένο παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ διεξάγεται σήμερα, Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.
Η αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ διεξάγεται σήμερα στις 17:30-Novasports Prime. Πρόκειται φυσικά για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League που ήταν προγραμματισμένος για τις 5 Φλεβάρη και ο οποίος αναβλήθηκε λόγω του γνωστού θέματος με τα δοκάρια στις εστίες.
Έπειτα από δύο δικαστικές μάχες, αποφασίστηκε ο επαναπροσδιορισμός της αναμέτρησης κι έτσι οι δύο ομάδες θα βρεθούν εκ νέου. Κάτι που σημαίνει ότι σήμερα θα κλείσουν τυπικά οι αγωνιστικές εκκρεμότητες του πρωταθλήματος ενόψει και της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειάς του την προσεχή Κυριακή (12/3).
Στην ΑΕΚ που θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε στην 23μελή αποστολή τόσο τον Μιλάντ Μοχαμάντι όσο και τον Πάολο Φερνάντες, οι οποίοι έχουν αφήσει πίσω τους το πρόβλημα στον προσαγωγό και τη θλάση που τους ταλαιπώρησαν, αντίστοιχα.
Επιστρέφουν μετά την έκτιση της ποινής τους οι Σέρχιο Αραούχο και Ντάμιαν Σιμάνσκι. Αντίθετα, όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας, καθώς και ο τιμωρημένος Νόρντιν Άμραμπατ.
Από την άλλη, ο Ατρόμητος την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Αποτέλεσμα που τον άφησε και μαθηματικά εκτός Playoffs, όντας 7ος και στο -8 από τον Άρη. Έχει όμως κίνητρο και αυτό αφορά περισσότερο το κομμάτι του ποδοσφαιρικού εγωισμού μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν τη μέρα του αγώνα που δεν έγινε και τις επόμενες.
Σε αντίθεση με την ΑΕΚ, οι Περιστεριώτες δεν αντιμετωπίζουν απολύτως κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, πέρα φυσικά από τους μακροχρόνια τραυματίες, Σουάρεθ και Κιβρακίδη.
πηγή: athina984.gr