Ανανέωση ανάρτησης:

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει να συγκεντρώνει τα αναγκαία είδη για την στήριξη των πυρόπληκτων της Αττικής. Ήδη η πρώτη αποστολή αγαθών μεταφέρθηκε με οχήματα της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος στο σημείο συγκέντρωσης της Νέας Μάκρης. Εκεί υπήρξε ενημέρωση για τις νεότερες ανάγκες:

– Συνεχίζουμε να μαζεύουμε φάρμακα (κυρίως γάζες, betadine, fucidin), εμφιαλωμένο νερό, πάνες για μωρά και μωρομάντηλα.

– Από τρόφιμα υπάρχουν αρκετά, υπάρχει και απόθεμα στον Δήμο μας για την επόμενη αποστολή οπότε δεν μπαίνουν σε αυτή την φάση σε προτεραιότητα.

– Αντίθετα, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ελαφρά κλινοσκεπάσματα και φωτιστικά που λειτουργούν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα (φακοί, ρεσό, γκαζιού κτλ).

– Επιπλέον, συγκεντρώνονται τροφές για ζωάκια (σκυλάκια, γατάκια κτλ) που βρέθηκαν και αυτά χωρίς σπίτια.

– Δεν χρειάζονται ρούχα. Υπάρχει μεγάλο απόθεμα από τις πρώτες κιόλας ώρες.

Θυμίζουμε, μπορείτε να αφήνετε τις προσφορές σας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο υπόγειο του δημαρχείου, από τις 8.00 έως τις 19.00.

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες Ηρακλειώτες που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα και συμμετείχαν στην συγκέντρωση των ειδών για τους πυρόπληκτους.

Επίσης, σημαντική η συνεισφορά των εθελοντών του Kύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ) που βοήθησαν τις υπηρεσίες του Δήμου στην συγκέντρωση, την ταξινόμηση και την μεταφορά των προσφορών.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 6 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.