Στη Θεσσαλονίκη συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ, στις 10 Μαρτίου 2018.

Κατά τη συνεδρίαση:

  1. Έγινε ανασυγκρότηση της Διοικούσας Επιτροπής για την πιο αποτελεσματική λειτουργία της, η σύνθεση της οποίας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μιχάλης Κυριακίδης (Αθήνα 984)

Α΄Αντιπρόεδρος: Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος (ΡΣ Τρίπολης)

Β΄Αντιπρόεδρος: Μαίρη Αρώνη, (Επικοινωνία FM, Ηράκλειο Αττικής)

Γραμματέας: Λάζαρος Ζαχαριάδης (ΤV100, FM 100, Θεσσαλονίκη)

Ταμίας: Κώστας Λαόσογλου (ΡΣ Ιωαννίνων)

Μέλος:  Στέλιος Μπρατσόλης (Κανάλι 1, Πειραιά)

  1. Συζητήθηκε η διοργάνωση του 3ου συνεδρίου της Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαϊου. Την διοργάνωση του συνεδρίου έχει αναλάβει με απόφαση του προηγούμενου συνεδρίου, ο Επικοινωνία FM, Ηράκλειο Αττικής.
  2. Έγινε εκτενής συζήτηση για το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων και τα προβλήματα που έχουν οι δημοτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί με τους Οργανισμούς Συλλογικής διαχείρισης. Αποφασίστηκε να ξεκινήσει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων και κοινή στάση όλων των δημοτικών ΜΜΕ.
  3. Τέλος, αποφασίστηκε να προετοιμαστεί πρόταση για νέα μορφή οργάνωσης των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ που θα συζητηθεί στο συνέδριο του Μαϊου.

Στην συνεδρίαση της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε  στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, συμμετείχαν: Μιχάλης Κυριακίδης, Αθήνα , Λάζαρος Ζαχαριάδης, Φίλιος Στάγκος και Βασίλης Κοντογουλίδης, Θεσσαλονίκη,Τάκης Αβραμίδης και Στέλιος Μπρατσόλης, Πειραιάς, Μιχάλης Λομβαρδέας και Τηλέμαχος Αρναούτογλου, Ξάνθη, Ροδή Ελευθεριάδου, Κατερίνη, Δημήτρης Μανιατάκος, Τρίπολη, Μαίρη Αρώνη, Ηράκλειο Αττικής, Κώστας Λαόσογλου, Ιωάννινα και Γεράσιμος Ντίτσος, Πρέβεζα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine − four =