Παρασκευή , 21 Ιανουαρίου 2022

Οικονομική ενίσχυση σε φοιτητές σχολών εκτός Αττικής από τον Δήμο Ασπροπύργου

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Ασπροπύργου θα ενισχύσει οικονομικά τους φοιτητές εκείνους που έχουν χαμηλό οικογενειακό εισόδημα και εισήχθησαν σε σχολές εκτός Αττικής, γεγονός που καθιστά δυσβάσταχτο για την οικογένειά τους το κόστος διαμονής και φοίτησης.

«Με γνώμονα τη σημασία της Ανώτατης Εκπαίδευσης για τους νέους και τις νέες της πόλης, την καλλιέργεια και την πρόοδό τους, ώστε να επηρεάσουν καταλυτικά το μέλλον του Ασπρόπυργου και της Ελλάδας, συνεχίζεται το πρόγραμμα υποστήριξης της συμμετοχής των φοιτητών στις σπουδές τους, με οικονομική ενίσχυση σε μια δύσκολη χρονική περίοδο», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η δημοτική Αρχή.

Έτσι, ο Δήμος θα ενισχύσει και φέτος φοιτητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, οι οποίοι πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2021. Απαραίτητη προϋπόθεση, να είναι δημότες του Ασπρόπυργου και οι σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες εισήχθησαν, να εδρεύουν εκτός της Περιφέρειας Αττικής.

Οι ίδιοι οι φοιτητές ή μέλη της οικογένειάς τους, θα μπορούν να απευθυνθούν με ραντεβού στο γραφείο του αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ώστε να παραλάβουν την αίτηση για την οικονομική ενίσχυση και τον πίνακα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου (1-30/11).

Ίσως σας ενδιαφέρει

ΥΠΕΣ: Επιστολή στους δημάρχους και περιφερειάρχες της χώρας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Ελπίς»

Σε αυξημένη ετοιμότητα των μηχανισμών πολιτικής προστασίας της αυτοδιοίκησης και σε προετοιμασία των κοινωνικών δομών, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.