Παν. Αγγελόπουλος στον Επικοινωνία 94FM: «Δεν ξέρουμε πότε και με ποιο εκλογικό σύστημα θα διεξαχθούν οι επικείμενες δημοτικές εκλογές!»

Την αντίθεσή του στην εφαρμογή απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, χωρίς ταυτόχρονα να εξασφαλιστούν δικλείδες ασφαλείας για την κυβερνησιμότητα των ΟΤΑ, εξέφρασε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Ζωγράφου Παναγιώτης Αγγελόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94 FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.

«Αν δούμε το πώς έχει διοικήσει η παρούσα Κυβέρνηση μέχρι σήμερα, βλέπουμε ότι διαχειρίζεται την καθημερινότητα, χωρίς σχεδιασμό. Έτσι, δεν ξέρουμε πότε και με ποιο εκλογικό σύστημα θα διεξαχθούν οι επικείμενες δημοτικές εκλογές. Θα είμαστε μια γραφική παρέα ανθρώπων που δεν θα βγάζει κανένα αποτέλεσμα, εάν δεν εξασφαλιστούν δικλείδες ασφαλείας για την κυβερνησιμότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελόπουλος.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως όνειρο της παράταξής του «Ζωγράφου Μπροστά» είναι να κάνει καλύτερη την πόλη, χωρίς όμως να τάξει τα πάντα στους πάντες, όπως έκανε στις προηγούμενες εκλογές η νυν δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη.

Αναφορικά με το σχέδιο κατασκευής γηπέδου του ΠΑΟ στο Γουδή, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με την ιδιότητα του και ως Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ, δήλωσε υπέρ της δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου πρασίνου και αναψυχής, ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα των Ζωγραφιωτών. Ταυτόχρονα, όμως, υποστήριξε την κατασκευή του γηπέδου σε σημείο που δεν θα έχει επίπτωση σε δασική έκταση, κάτι που εν μέρει ικανοποιεί το υπάρχον σχέδιο.

Τέλος, για το θέμα των συμβασιούχων στον τομέα καθαριότητας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας υπογράμμισε με νόημα πως είναι αντίθετος σε συμβάσεις που γίνονται για να κοροϊδέψουν ανθρώπους…!

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 10.00-12.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Αγγελόπουλου στο παρακάτω link:

Leave a Comment

2 + 19 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.