Πανηγυρική συνεδρίαση της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ

Η Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδος, τιμώντας τους ορεινούς Δήμους και την προσπάθεια διατήρησης κι ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των ορεινών χωριών της πατρίδας μας, μέσα από έργα και συνέργειες που αναπτύσσουν με τους  τοπικούς συλλόγους, αποφάσισε να πραγματοποιήσει πανηγυρική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στο Αργυρό πηγάδι Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόκειται για ένα ορεινό χωριό του Δήμου Θέρμου, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, με λιγοστούς μονίμους κατοίκους, που για να φτάσεις χρειάζεται να διανύσεις μια απόσταση κάποιων χιλιομέτρων με χωμάτινο δρόμο. Ένα ορεινό χωριό που με συνέργειες του Δήμου Θέρμου και του Συνδέσμου των Απανταχού Αργυροπηγαδιτών Τριχωνίδας «Ο Άγιος Δημήτριος», έχουν φροντίσει να διατηρήσουν την τοπική αρχιτεκτονική του χωριού και να αναδείξουν το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, δημιουργώντας ξενώνα και Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης κι Ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ορεινών Χωριών.

Στο Αργυρό Πηγάδι λοιπόν, εκπρόσωποι των δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών της χώρας, θα συναντηθούν το τριήμερο 24 με 26 Ιουλίου, για να συζητήσουν μεταξύ άλλων και την οργάνωση του ετήσιου συνεδρίου της Ένωσης, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Leave a Comment

eleven + 7 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.