Πατούλης καλεί Δούρου σε διακαναλικό debate

Πρόσκληση για διακαναλικό debate απευθύνει ο Γ. Πατούλης στην Ρ. Δούρου ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής.

Ειδικότερα με δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής αναφέρει:

Την Κυριακή έγινε το πρώτο, σημαντικό βήμα, για να κάνουμε μια νέα Αρχή στην Αττική.
Στις 2 Ιουνίου, οι πολίτες του Λεκανοπεδίου θα εκλέξουν το νέο Περιφερειάρχη και θα επιλέξουν αν θα κάνουμε ενωμένοι, ένα νέο ξεκίνημα για την Αττική. Θα αποφασίσουν αν θα φέρουμε οριστικά την πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια, ή αν θα παραμείνουμε προσκολλημένοι σε όσα μας κρατούν πίσω.
Ως την επόμενη Κυριακή απομένουν μόλις τέσσερις ημέρες, για να αποφασίσουν οι πολίτες με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα, ποιος είναι εκείνος που μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, που επιβαρύνουν την καθημερινότητα τους.
Στο διάστημα που προηγήθηκε, είχαμε την ευκαιρία όλοι οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια ,να παρουσιάσουμε εκτενώς τις θέσεις και το σχέδιο μας για την επόμενη μέρα στην Αττική, μέσα από 5 δημόσιες συζητήσεις.
Στην τελική ευθεία των εκλογών προτεραιότητα για εμάς έχει η άμεση επικοινωνία με τους πολίτες και η επιτόπια παρουσία πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αττική.
Με δεδομένο ότι ο χρόνος που απομένει είναι πλέον ελάχιστος, δηλώνουμε ότι ως παράταξη, προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε σε ένα (1) διακαναλικό debate με την αντίπαλό μας της προσεχούς Κυριακής, εφόσον φυσικά το επιθυμούν, τόσο η κα Δούρου, όσο και τα ΜΜΕ που θα αναλάβουν την ευθύνη να το διοργανώσουν.
Όπως έχουμε αποδείξει επανειλημμένα, είμαστε ανοιχτοί στον ουσιαστικό διάλογο για τα πραγματικά ζητήματα της Αττικής.

Leave a Comment

eighteen − three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.