ΠΕΣΥ Αττικής: Στο υπουργείο ο φάκελος Λιπασμάτων & «Oil One» (Ηχητικό)

Το θέμα των εξελίξεων στο χώρο των Λιπασμάτων και οι δραστηριότητες της «Oil One», συζητήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κατόπιν εισηγήσεως της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στ. Αντωνάκου, παρουσία του δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκου και φορέων της περιοχής.

Το ΠΕΣΥ Αττικής υιοθέτησε ψήφισμα ενάντια στη δίωξη του δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας από την «Oil One». Οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ κατέθεσαν πρόταση για άμεση απομάκρυνση των ρυπογόνων δραστηριοτήτων από την περιοχή και την απόδοση του χώρου 640 στρ. στην τοπική κοινωνία.

Η πρόταση του ΚΚΕ στηρίχθηκε από μεγάλο κομμάτι της αντιπολίτευσης, ωστόσο, η περιφερειακή Αρχή δεν τοποθετήθηκε επί της πρότασης αυτής, δεσμευόμενη όμως να στείλει στο υπουργείο Περιβάλλοντος το φάκελο του θέματος, με όλα τα στοιχεία (μελέτες, αδειοδοτήσεις, μετρήσεις Δημόκριτου) προκειμένου να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

 

Leave a Comment

one × 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.