«Πίστωση χρόνου» στην απόφαση αποχώρησης του Δήμου Γλυφάδας από τον ΣΠΑΥ (Ηχητικό)

«Βόμβα» για την προστασία του Υμηττού αποτελεί το θέμα αποχώρησης του Δήμου Γλυφάδας από τον Σύνδεσμο Προστασίας & Υμηττού (ΣΠΑΥ) που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Σύμφωνα το δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου το έργο του ΣΠΑΥ στα όρια της Γλυφάδας δεν είναι ανταποδοτικό σε σχέση με τη συνδρομή που πληρώνει ο Δήμος και αγγίζει τα 700.000 ευρώ μέσα στη θητεία του…!

Μετά από διαλογική συζήτηση τελικά αποφασίστηκε ομόφωνα να δοθεί πίστωση χρόνου. Τοποθετήσεις και προτάσεις παραμονής και διεκδίκησης των ζητημάτων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του που θα προκύψει στο Σύνδεσμο έκανε η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα οι επικεφαλής Στέλιος Θεοδοσόπουλος, Μάκης Φιλόπουλος και Τάσος Ταστάνης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Γιάχος και ο Γραμματέας του Δ.Σ. Σταμάτης Σκαμπαρδώνης. Επίσης θέση υπέρ του ΣΠΑΥ και της παραμονής του Δήμου σε αυτόν πήρε και ο Συμπαραστάτης του Δημότη Θανάσης Ηλιόπουλος.

Leave a Comment

17 − five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.