Πρόσκληση σε εθελοντές καθηγητές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αλίμου

Κάλεσμα σε εθελοντές καθηγητές να ενισχύσουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο της πόλης, τη νέα σχολική χρονιά, απευθύνει ο Δήμος Αλίμου.

Πιο συγκεκριμένα καλεί Φιλολόγους, Μαθηματικούς, Φυσικούς, Χημικούς, Βιολόγους, Κοινωνιολόγους για τις τάξεις  του Γυμνασίου και του Λυκείου, καθώς επίσης και εκπαιδευτικούς με ειδικότητα στο μάθημα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) και Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ), ώστε το Κοινωνικό Φροντιστήριο να στελεχωθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεδομένου ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, καλό θα ήταν οι υποβολές των αιτήσεων να έχουν γίνει μέχρι και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.

Σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αλίμου είναι η ενίσχυση μαθητών που ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες και η παροχή ίσων ευκαιριών στη μάθηση σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που κατοικούν στο Δήμο Αλίμου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα στεγάζεται και εφέτος σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου) και σε σχολικές αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Αλίμου (Κουμουνδούρου 19, Άνω Καλαμάκι). Ώρες λειτουργίας: 15:00 – 20:00.

Στο τέλος κάθε σχολικού έτους χορηγείται στους εθελοντές εκπαιδευτικούς βεβαίωση εθελοντικής διδακτικής προϋπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εθελοντές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου μπορούν να καλούν στο 213. 2008043 ή να επικοινωνήσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: koinoniko.frontistirio@alimos.gr. Yπεύθυνη: κα Δήμητρα Αιγινίτη.

Leave a Comment

four × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.