Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το 2019, από τη Μάρι Γιόβα

Η γέννηση του 2019 ξυπνάει τις 12 νεράιδες των ζωδίων

Μια νέα χρονιά ανατέλλει και στις καρδιές των ανθρώπων γενιέται η ελπίδα, η προσμονή για όμορφα όνειρα , η ανάγκη για χαμόγελα , αληθινά χαμόγελα που αγγίζουν την ψυχή και ακτινοβολούν Αγάπη στα μάτια μας.

Το 2019 είναι μια χρονιά που η αλήθεια και το ψέμα θα πολεμήσουν σκληρά. Η επιλογή είναι πάντα στο χέρι μας και οι νικητές μπορεί να κουραστούν όμως θα μπορούν να κοιτάζουν τον κόσμο τους μέσα από μάτια γεμάτα αγάπη και ζεστασιά.ΚΡΙΟΣ

Ανοίξτε τα φτερά σας και τολμήστε να κατακτήσετε μακρινούς στόχους και όνειρα.

Μαζί με τον νέο χρόνο μπαίνει δυναμικά στην ζωή σας ο  Άρης και μοιάζει σαν να ξυπνάτε από λήθαργο και ενώ μέχρι χτες είχατε λίγο μελαγχολήσει ή και απομονωθεί πλέον μια έκρηξη σας ξεσηκώνει για να αναλάβετε δράση, να γεμίσετε ενέργεια και δύναμη- κάποιες φορές υπερβολική- και να ακτινοβολήσετε λάμψη και ερωτισμό.

Προσέξτε την υπερβολική ένταση  τον Ιανουάριο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου για να μην ξεφύγει ο έλεγχος από τα χέρια σας.

Ο τομέας της τύχης για σας έρχεται μέσα από την επικοινωνία, τα ταξίδια, ξένους και εξωτερικό, την ανώτερη μόρφωση και σεμινάρια, νομικές υποθέσεις και συμβουλές και συνολικά μια νέα πιο αισιόδοξη οπτική !!!

ΤΑΥΡΟΣ

Εμπιστευτείτε το νου και την καρδιά σας στο καινούριο και μεταμορφωθείτε!

Ο νέος χρόνος σας φέρνει ευκαιρίες για να αποκτήσετε σημαντικές νέες γνωριμίες και φιλίες μέσα από την ενασχόλησή σας με πνευματικά θέματα, ταξίδια και νέες γνώσεις, ανώτερους στόχους αλλά και ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. θυμηθείτε, όταν κάτι ανοίγει πάντα μια νέα ευκαιρία μπαίνει στην ζωή σας.

Ο τομέας της τύχης για σας μπορεί να έρθει μέσα από τις δικές σας πολύ δυνατές επιθυμίες, αν τις έχετε καταπιέσει θα βγουν στην επιφάνεια, για να σας μεταμορφώσουν.

Τακτοποιήστε οικονομικές ή κληρονομικές υποθέσεις και προσέξτε αλλαγές, που μπορεί να σας αιφνιδιάσουν στα επαγγελματικά σας ή ακόμα και να επηρεάσουν θέματα με την οικογένεια ή το σπίτι σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώστε το χέρι σας σε ένα άλλο χέρι που σας περιμένει…

Το 2019 για σας τους αέρινους Διδύμους είναι μια χρονιά συντροφικότητας. Αν έχετε παντρευτεί τότε φροντίστε τον σύντροφό σας, για να αναζωπυρώσετε την φλόγα του έρωτά σας και αφήστε απέξω τυχόν αρνητικές επιρροές τρίτων.

Οι ελεύθεροι Δίδυμοι όμως έχετε μπροστά σας όλες τις ευκαιρίες για να γνωρίσετε να ερωτευτείτε να συγκατοικήσετε και ναι να περάσετε στο επόμενο βήμα. Η ώρα η καλή αγαπημένα Διδυμάκια!!

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εργασία σας, τότε οι Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτούς που εμπιστεύεστε.

Φροντίστε την εικόνα σας προς τα έξω και τακτοποιήστε οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επενδύστε στην κάθε σας μέρα, στις μικρές, απλές, καθημερινές απολαύσεις.

Η τύχη για σας τη νέα χρονιά θα σας δοθεί μέσα από την Φροντίδα στον εαυτό σας, την υγεία και την ευεξία σας. βάλτε την άσκηση στην ζωή σας, υιοθετήστε υγιεινές συνήθειες.Εμπλουτίστε την εργασία σας με ιδέες πιο προχωρημένες και δώστε έμφαση στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας.

Εμπνευστείτε από ταξίδια σας ή ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα από σας και ακούστε την διαίσθηση και την φαντασία σας. προσέξτε όμως, ότι έχει σχέση με νομικά θέματα ακόμα και δημόσιες υπηρεσίες.

Οι Καρκίνοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου προσέξτε τις σχέσεις, τον σύντροφο ή τις επαγγελματικές συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην καρδιά σας!

Το 2019 θα σας φέρει ένα δώρο αγάπης τον βασιλιά ή τη βασίλισσα που θα κάτσει στον θρόνο της καρδιάς σας ! Αν είστε ήδη ερωτευμένοι ή παντρεμένοι τότε την καρδιά σας μπορεί να κλέψει ο καρπός του έρωτά σας, ένα μωρό!

Σε αυτήν την ηλιόλουστη χρονιά θα υπάρχουν και συννεφιές, αν δεν φανείτε συνετοί τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο είναι πιθανό να ακολουθήσετε σειρήνες και να κάνετε σοβαρά λάθη.

Μια χρονιά με πολλά δώρα , μια χρονιά δημιουργίας, επιχειρηματικότητας, τέχνης και χαράς, έρωτα και αγάπης. Το 2019 ανακαλύψτε το δικό σας θησαυρό. Είναι στο χέρι σας να διαλέξετε τα διαμάντια και όχι την χρυσόσκονη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλάζοντας εσείς θα αλλάξουν και τα δεδομένα της ζωής σας.

Το 2019 μπορεί να γίνει για σας μια χρονιά επανεκκίνησης αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσετε τον κήπο της ζωής σας από τα ζιζάνια και τα άχρηστα που πνίγουν τα αληθινά άνθη της αγάπης και της δημιουργίας.

Ξεκαθαρίστε και μετά δημιουργήστε κάτι δικό σας που θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι γεμάτοι ενέργεια.

θα χρειαστεί να βασιστείτε στην εμπειρία σας και να δείξετε σοφία στις επιλογές σας. Ιδιαίτερα οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου πρέπει να είστε συνετοί με τις μεγάλες υποσχέσεις τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο.

Ο τομέας της τύχης για σας μπορεί να ξεκινήσει μέσα από την οικογένεια, το σπίτι και τις ρίζες σας αρκεί να μην φερθείτε επιπόλαια.

 

ΖΥΓΟΣ

Το 2019 είναι  η αφετηρία, που σταδιακά θα σας οδηγήσει στην κατάκτηση των στόχων σας.

Το ταξίδι αυτό θα απαιτήσει λεπτούς χειρισμούς ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του 2ου και 3ου δεκαημέρου και οι πρώτοι δύο μήνες της νέας χρονιάς δεν θα είναι στρωμένοι με ροδοπέταλα. Η πρόκληση θα είναι σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Προστατεύστε τους δικούς σας ανθρώπους.

Από την Άνοιξη ξεκινάει μια πιο όμορφη περίοδος για πολλούς Ζυγούς που θα πάρουν μια ανάσα ανακούφισης.

Η τύχη για σας ξεκινάει από την επικοινωνία σας με τους γύρω σας, είτε αυτοί είναι ένα ευρύ κοινό ανθρώπων είτε είναι άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ταξίδια , συζητήσεις, συμφωνίες και νέες ιδέες μπορούν να σας κάνουν να χαμογελάσετε πολλές φορές.

(Μεγαλύτερη προσοχή τον Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβρη)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2019 θα σας χαρίσει το λιμάνι της καρδιάς σας.

Τα δώρα της νέας χρονιάς θα είναι μεγάλα και ουσιαστικά, αν κλείσετε τα αυτιά στο ψεύτικο τραγούδι των σειρήνων.

Θα μπορέσετε να νιώσετε ασφαλείς με ό,τι αξίζει για σας, συναισθηματική ασφάλεια ή οικονομική.

Ο Ιανουάριος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβρης είναι μήνες που πρέπει να προσέξετε μην εξαπατηθείτε ερωτικά ή οικονομικά.

Ακολουθήστε μεγάλες αξίες και την διαίσθησή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι δικό σας που θα έχει γερές βάσεις. Αρκεί να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε. Ο γάμος ή μια συνεργασία αν δεν προσέξετε οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου θα κινδυνέψει.

Η τύχη για σας θα είναι να επενδύσετε σε ό,τι αξίζει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2019 γράψτε ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σας!

Αισιοδοξία, χαρά και πολλές ευκαιρίες κρύβει ο σάκος του Άη βασίλη τη νέα χρονιά για σας. Η πρόκληση θα είναι να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα, το σωστό από το λάθος και αυτό για τους Τοξότες του 2ου δεκαημέρου δεν θα είναι εύκολο. Ιανουάριος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος οι μήνες που μπορεί να επιλέξετε τον λάθος δρόμο.

Το σπίτι, η οικογένεια ακόμα και η επαγγελματική στέγη είναι ο τομέας που πρέπει να δείξετε την μεγαλύτερη προσοχή.

Ο νέος χρόνος είναι χρονιά σταθμός στη ζωή σας και το ταξίδι που ξεκινάει θα διαρκέσει 12 χρόνια. Προσέξτε γι αυτό τον σπόρο που θα φυτέψετε στον κήπο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εστιάστε στην δημιουργία και την επικοινωνία. Η εμπειρία σας θα σας στηρίξει.

Νιώσατε απογοητεύσεις  και τώρα ήρθε ο χρόνος να φροντίσετε την υγεία και την ψυχή σας. Πληγές του χτες τώρα μπορούν να γιατρευτούν.

Το 2019 θα ομορφύνει σταδιακά από την Άνοιξη και μετά, με αλλαγές που μπορούν να σας δώσουν φτερά χαράς. Τον Ιανουάριο, Ιούνιο και τον Ιούλιο προστατεύστε τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι φίλοι σας απογειώνουν με πολλές χαρούμενες στιγμές.

Το 2019 αρχίζει να αχνοφαίνεται μια ελπίδα πως τα όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν. Πιστέψτε σε φίλους και ομάδες ανθρώπων με κοινές ιδέες γιατί αυτοί θα είναι οι υποστηρικτές των προσπάθειών σας.

Είστε σε περίοδο αλλαγών και θα είστε αλλά το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι θέματα υγείας και να ξεκουραστείτε ακολουθώντας έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευκαιρία σας είναι να δείτε την πραγματικότητα, να ακολουθήσετε την σοφία του χτες και να χτίσετε σε στέρεες βάσεις.

Ο νέος χρόνος σας βρίσκει ταλαιπωρημένους αλλά σιγά σιγά θα βρείτε και πάλι την δύναμή σας. Ακούστε συμβουλές φίλων και έμπειρων ανθρώπων, για να προχωρήσετε σε δρόμους δημιουργίας.

Εστιάστε και συγκεντρώστε την ενέργειά σας για να ανταμειφθείτε. Οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου έχετε την τάση να υπερβάλετε ή να παρασυρθείτε σε επιλογές κυρίως στην καριέρα σας που θα είναι απατηλές.

Μέσα από την σύνεση, την σκληρή δουλειά και την εμπειρία σας μπορείτε να κερδίσετε μια αποδοτική χρονιά.

 

Η Μάρι Γιόβα είναι Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui πιστοποιημένη από το Feng Shui Research Center of Canada

Facebook page: Mari Gioba

Instagram: marigioba

Blog: mariastrologia.blogspot.com

  • Για να μάθετε αν έχετε προσωπικό πλανήτη που επηρεάζετε από τις εκλείψεις επικοινωνήστε μαζί μου στο 6932081799. Ένα δώρο με αγάπη για όσους το χρειάζονται.

Leave a Comment

fifteen + eight =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.