Σήμερα στο εδώλιο ο Χρήστος Βρεττάκος από μήνυση της «Oil One»

Σήμερα, Παρασκευή εκδικάζεται έπειτα από αναβολή η αγωγή της εταιρείας «Oil One» σε βάρος του δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστου Βρεττάκου, για συκοφαντική δυσφήμηση διεκδικώντας το ποσό των 500.000 ευρώ και την προσωποκράτησή του για έναν χρόνο.

«Η αγωγή της Oil One δεν αφορά εμένα προσωπικά, αλλά στόχο έχει να εκφοβίσει όσους και όσες διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Στόχο έχει να εκβιάσει καταστάσεις και να ποινικοποιήσει αγώνες και δράσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής» δηλώνει ο Χρ. Βρεττάκος και ξεκαθαρίζει ότι ως δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας έπραξε ό,τι όφειλε να κάνει ένας άνθρωπος που επιλέχτηκε με την ψήφο των πολιτών. «Να προασπίζεται δηλαδή τα συμφέροντα των ανθρώπων της πόλης και του περιβάλλοντός της. Μέσω της συλλογικής δράσης και της δημόσιας εκφοράς λόγου προσπάθησα να εκφράσω αυτό που όλη η πόλη απαιτεί: Η δημόσια υγεία μας και ο καθαρός αέρας να πάψουν να γίνονται θυσία για το οικονομικό κέρδος λίγων».

Η δημοτική αρχή ήταν και παραμένει συμπαραστάτης αυτής της κινηματικής διαδικασίας και θα εξακολουθήσει να το κάνει μέχρι η Oil One, το τσιμεντάδικο της Lafarge και οι δεξαμενές πετρελαίου των ΕΛΠΕ απομακρυνθούν από τον οικιστικό ιστό της πόλης, συμπληρώνει ο Χρ. Βρεττάκος.

Η δημοτική κίνηση «Άλλος Δρόμος» καλεί όλους τους πολίτες στις 8.30 το πρωί έξω από το Πρωτοδικείο Πειραιά για συμπαράσταση στον δήμαρχο.

 

Leave a Comment

one × five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.