Ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, παρακολουθεί την ενημέρωση απο τον υπουργό προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη (ΔΕΝ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ), να ενημερώνει τους δημοσιογράφους σχετικά με τον σημερινό σεισμό, στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεαστικής, Αθήνα, την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Στο Ελσίνκι βρίσκεται από σήμερα ο γγ Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συμμετάσχει σε συνεδρίαση των επικεφαλής Πολιτικής Προστασίας των κρατών-μελών της ΕΕ, με θέμα την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, οι οποίες συνεχώς επιδεινώνονται λόγω της κλιματικής αλλαγής και ιδιαίτερα την εφαρμογή του προγράμματος rescEU, που αποτελεί την αιχμή του δόρατος στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για την προστασία των ανθρώπων και του φυσικού περιβάλλοντος.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη, 9 και 10 Οκτωβρίου, ενώ στη συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς θα έχει διμερείς συναντήσεις με τους ομολόγους του.

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση των επικεφαλής Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιείται κάθε έξι μήνες και αυτήν τη φορά τη διοργανώνει η Φινλανδία, καθώς έχει την προεδρία της ΕΕ.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − nine =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.