Θεόδωρος Σχοινάς: ”Μονόδρομος η υλοποίηση του σημερινού Περιφερειακού Σχεδιασμού”

Τα απορριμματοφόρα της ”Δύναμης Ζωής” παρουσίασε η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη της πρώην Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, με αφορμή της εξαγγελίες Πατούλη για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Όπως αναφέρουν Δύναμη Ζωής και Ρένα Δούρου: «Ελλείψει έργου, η σημερινή εξουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, έχει επιλέξει να παραπληροφορεί τους πολίτες. Μετά την ανάπλαση του Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά, ένα έργο της Δύναμης Ζωής, που… παρουσίασε ο Κ. Μητσοτάκης, η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής περιέγραψε σήμερα το σχέδιό της για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής, παρατάσσοντας στο Ζάππειο, ως πρώτη δράση της, τα απορριμματοφόρα που όμως αγόρασε για να παραχωρήσεις στους Δήμους της Αττικής η διοίκηση της Ρένας Δούρου!

Συνολικά για τις εξαγγελίες Πατούλη μίλησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές” ο αντιπρόεδρος του ΠΕΣΥ Αττικής Θεόδωρος Σχοινάς.

 

Leave a Comment

four + 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.