Αυτή την εβδομάδα στο Δημοτικό κινηματογράφο Ηρακλείου Αττικής ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ προβάλλονται οι ταινίες:
Πέμπτη 29/6 έως Τετάρτη 5/7 20:50
Ρούμπι: Ενα Κράκεν στην Εφηβεία
(«Ruby Gillman, Teenage Kraken») Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικάνικης παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Κερκ Ντε Μίκο και Φάριν Περλ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ… Η γλυκιά και αδέξια 16χρονη Ρούμπι θέλει απεγνωσμένα να ταιριάξει στο περιβάλλον του γυμνασίου, όπου νιώθει ότι περνάει απαρατήρητη. Γενικά, δεν της επιτρέπεται να κυκλοφορεί στην παραλία παρέα με τα παιδιά, γιατί η υπερπροστευτική μαμά της τής απαγορεύει να μπει στο νερό. Αλλά όταν παραβαίνει τον νούμερο 1 κανόνα της μαμάς της, η Ρούμπι θα ανακαλύψει ότι είναι βασιλική διάδοχος Κράκεν και ότι προορίζεται να κληρονομήσει τον θρόνο της επιβλητικής γιαγιάς της, της πολεμίστριας βασίλισσας των επτά θαλασσών.
Πέμπτη 29/6 έως Τετάρτη 5/7 22:30
Ντετέκτιβ Μάρλοου (Marlowe). Περιπέτεια
μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Νιλ Τζόρνταν, με τους Λίαμ Νισον, Νταϊάν Κρούγκερ, Τζέσικα Λανγκ, Άλαν Κάμινγκ, Ντάνι Χιούστον κ.ά.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ… Μία μυστηριώδης πλούσια γυναίκα αναθέτει στον ντετέκτιβ Μάρλοου την αναζήτηση του πρώην εραστή της. Σύντομα ο Μάρλοου θα διαπιστώσει ότι αυτή η υπόθεση ρουτίνας είναι πιο περίπλοκη από όσο περίμενε.