Την ογκολογική μονάδα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα», επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Γερουλάνος, όπου τον υποδέχθηκαν  η πρόεδρος του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και  ο διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» , Μανώλης Παπασάββας.

Ιδιαίτερα θερμά ήταν τα λόγια της κυρίας Βαρδινογιάννη για  τον κ. Γερουλάνο. «Γνωρίζω πολύ καλά την κοινωνική σου ευαισθησία αλλά και την αγάπη σου για τα παιδιά. Και έχει για εμένα, προσωπικά, πολύ μεγάλη αξία το γεγονός ότι σε όλη σου τη διαδρομή έχεις επιλέξει να παραμείνεις σταθερός στις αρχές, το ήθος, την παιδεία αλλά και τις αξίες που σε κάνουν να ξεχωρίζεις, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες», είπε και του απένειμε την τιμητική πλακέτα του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια μαζί τοποθέτησαν ένα αστέρι με το όνομά του στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ».

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού του νοσοκομείου παίδων «Αγία Σοφία», με τις λέξεις αγάπη, ελπίδα, πίστη, χαρά και υγεία, ζωγράφισαν έναν μεγάλο χιονάνθρωπο και τον χάρισαν στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.
Κατά την ξενάγηση του στο νοσοκομείο Παίδων, ο κ Γερουλάνος, αφού ενημερώθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου, για το έργο του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, έγινε και ο ίδιος εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Αφήστε μια απάντηση:

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.