Επικαιρότητα

Το περιοδικό του Επικοινωνία 94FM – 1o Τεύχος [Οκτώβριος-Νοέμβριος]

Ένα νέο ταξίδι για τον Επικοινωνία στην υπηρεσία της ενημέρωσης των πολιτών

…Αντί editorial

Το ραδιόφωνο έχει κάτι το μαγικό: η άμεση επαφή με τον ακροατή, το χρώμα που δίνεις στη φωνή για να περάσεις συναισθήματα και ειδήσεις, η μουσική που επιλέγεις να συντροφεύσεις τα νέα και τις σκέψεις. Του λείπει όμως η επικοινωνία μέσα από την εικόνα, του λείπει το «αρχείο» αυτών που θα ειπωθούν αφού ό,τι βγαίνει στον αέρα μένει για λίγο και μετά ταξιδεύει μακριά μαζί με τα ερτζιανά…

Το περιοδικό μας έρχεται να συμπληρώσει αυτό το κενό και να τονώσει τον σκοπό, τη φιλοσοφία και τον χαρακτήρα, του Δημοτικού μας Ραδιοφώνου, Επικοινωνία 94FM, προσφέροντας στους κατοίκους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ακόμα ένα μέσο ενημέρωσης, μια πηγή ειδήσεων για ό,τι «τρέχει» στην πόλη και την τοπική κοινωνία.

Όπως κάνουμε 30 χρόνια τώρα από την συχνότητα του Επικοινωνία, μέσα από το νέο μας εγχείρημα θέλουμε να συμβάλουμε στην σωστή, νηφάλια και αντικειμενική ενημέρωσή σας.

Μέσα από τις σελίδες αυτού του περιοδικού θα σας μεταφέρουμε τα νέα της πόλης, τις ειδήσεις από την κοινωνία του Ηρακλείου, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την τοπική αγορά που και αυτή, όσο ποτέ, έχει ανάγκη την υποστήριξή μας και θα σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα και τις δράσεις του ραδιοφώνου.

Πού θα βρείτε το περιοδικό

  • Σταθμός ΗΣΑΠ Ηρακλείου (άνοδος)
  • Σταθμός ΗΣΑΠ Ηρακλείου (κάθοδος)
  • Λ.Ηρακλείου και Σαλαμίνος (απέναντι από τον Κιν/φο “3 Αστέρια” στο πεζοδρόμιο της Alpha Bank)
  • Πευκων και Πλαπούτα (απέναντι από το σούπερ μάρκετ “ΟΚ”)

Εντοπίστε το – Φωτογραφίστε το – Ανεβάστε το με tag @epikoinwnia94fm !

Διαβάστε το και ηλεκτρονικά