Επικαιρότητα

Το περιοδικό του Επικοινωνία 94FM – 2o Τεύχος [Δεκέμβριος-Ιανουάριος]

Το ταξίδι για τον Επικοινωνία στην υπηρεσία της ενημέρωσης των πολιτών συνεχίζεται!

…Αντί editorial

Όταν σχεδιάζαμε τούτο το δεύτερο τεύχος για το περιοδικό του Επικοινωνία, τη νέα αυτή προσπάθεια του Δημοτικού μας Ραδιοφώνου να έρθει ακόμα πιο κοντά στην κοινωνία του Ηρακλείου, είχαμε στο μυαλό να συνδυαστεί η έκδοση και κυκλοφορία του με το άνοιγμα της αγοράς, προκειμένου να συμβάλλουμε και εμείς από το δικό μας μετερίζι, με το όποιο μικρό ή μεγάλο λιθαράκι μας αναλογεί, στη δημιουργία ενός χαρούμενου κλίματος που θα θύμιζε, έστω και εν μέρει, τις παραδοσιακές γιορτές που όλοι είχαμε συνηθίσει.

Οι εξελίξεις όμως διέψευσαν τα σχέδιά μας, κυρίως όμως την ελπίδα των συνανθρώπων μας να περάσουν τις γιορτινές ημέρες με μια, τρόπω τινά, κανονικότητα, με ένα διάλλειμα από την προσπάθεια που κάνουμε όλοι για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία.
Παρόλα αυτά αποφασίσαμε να μην κάνουμε πίσω, να προχωρήσουμε την έκδοση του νέου τεύχους, προσαρμόζοντας την ύλη στην πραγματικότητα της περιόδου, προκειμένου να σας κρατήσουμε συντροφιά με νέα από την πόλη μας, αφιερώματα στο Ηράκλειο και, κυρίως, χρηστικά άρθρα για την κατάσταση που ζούμε.

Διαλέξαμε δε για πρωτοσέλιδο μια χαρούμενη εικόνα, μια γιορτινή εικόνα για να συμβολίσουμε ότι η ελπίδα, η χαρά δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσουμε να σβήσει, αρκεί να είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι, έστω και από απόσταση σε αυτές τις γιορτές.
Ξεφυλλίστε, λοιπόν, το δεύτερο τεύχος του περιοδικού μας και βάλτε να παίζει στο ραδιόφωνο και ο Επικοινωνία 94FM, τον οποίο συνιστούμε να διατηρήσετε στην συχνότητά σας καθώς έχουμε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με την καλύτερη μουσική για να σας κρατήσουμε συντροφιά μέσα στις γιορτές.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και σύντομα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας….

Ως υστερόγραφο, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες των ευχαριστιών μας για την απήχηση που είχε το πρώτο τεύχος του περιοδικού το οποίο εξαφανιζόταν από τα σημεία διανομής του με κάθε «ανεφοδιασμό» που κάναμε. Η αποδοχή σας είναι μήνυμα να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο. Σας ευχαριστούμε.

Διαβάστε το 1ο τεύχος εδώ

Πού θα βρείτε το περιοδικό

  • Σταθμός ΗΣΑΠ Ηρακλείου (άνοδος)
  • Σταθμός ΗΣΑΠ Ηρακλείου (κάθοδος)
  • Λ.Ηρακλείου και Σαλαμίνος (απέναντι από τον Κιν/φο “3 Αστέρια” στο πεζοδρόμιο της Alpha Bank)
  • Πευκων και Πλαπούτα (απέναντι από το σούπερ μάρκετ “ΟΚ”)

Εντοπίστε το – Φωτογραφίστε το – Ανεβάστε το με tag @epikoinwnia94fm !

Διαβάστε το και ηλεκτρονικά