Επικαιρότητα

Το περιοδικό του Επικοινωνία 94FM – 3o Τεύχος [Μάρτιος-Απρίλιος]

Το ταξίδι για τον Επικοινωνία στην υπηρεσία της ενημέρωσης των πολιτών συνεχίζεται!

…Αντί editorial

Σας καλωσορίζουμε στο 3ο τεύχος του περιοδικού του Επικοινωνία 94FM, σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε να φέρουμε την πληροφόρηση για τα δρώμενα της πόλης πιο κοντά στην τοπική κοινωνία, πιο κοντά σε εσάς. Επιλέγουμε και πάλι να δώσουμε μια αισιόδοξη νότα στην ύλη μας καθώς κρίνουμε ότι, στο περιβάλλον της αβεβαιότητας και των δυσκολιών που βιώνουμε όλοι, χρειάζονται κάποια θετικά μηνύματα, περισσότερες καλές ειδήσεις.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία που προσπαθούμε να δώσουμε και στο βασικό πυλώνα της εξωστρέφειας και της επικοινωνίας μας με τους πολίτες, στην συχνότητα του 94, του Δημοτικού Ραδιοφώνου του Ηρακλείου Αττικής.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ετοιμάζουμε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα για τον Σταθμό: πατώντας στα θεμέλια που έχουν μπει μέσα στην πολυετή ιστορία του, αλλά και αξιοποιώντας την έρευνα που κάναμε πριν λίγο καιρό για το τι θέλετε και εσείς να ακούτε από το Ραδιόφωνο της πόλης μας, εξελισσόμαστε. Με άλλα λόγια, με ένα σύνθημα: σας ακούσαμε για να μας ακούτε…

Μετά λοιπόν τη μεταφορά της κεραίας του Επικοινωνία στο πάρκο κεραιών του Υμηττού, κάτι που αναβάθμισε αισθητά το σήμα μας, έρχεται η στιγμή να φτιάξουμε το πρόγραμμα που χρειαζόμαστε, το πρόγραμμα που μας είπατε πως και εσείς θέλετε.

Στόχος είναι, στο επόμενο κιόλας τεύχος, να σας παρουσιάσουμε τι έχουμε ετοιμάσει, να πάρουμε και τυχόν νέες παρατηρήσεις από εσάς και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Σε μια εποχή που οι εξελίξεις τρέχουν από τη μια στιγμή στην άλλη, το Δημοτικό μας Ραδιόφωνο πρέπει να είναι ο συνδυασμός μιας σταθεράς έγκυρης, ανόθευτης και ψύχραιμης ενημέρωσης, εξελισσόμενο, όμως, παράλληλα σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες της κοινωνίας. Και η τωρινή μας ανάγκη είναι η αισιοδοξία, είναι το χαμόγελο, είναι η ελπίδα…

Διαβάστε το 1ο τεύχος εδώ και το 2ο τεύχος εδώ

Πού θα βρείτε το περιοδικό

  • Σταθμός ΗΣΑΠ Ηρακλείου (άνοδος)
  • Σταθμός ΗΣΑΠ Ηρακλείου (κάθοδος)
  • Λ.Ηρακλείου και Σαλαμίνος (απέναντι από τον Κιν/φο “3 Αστέρια” στο πεζοδρόμιο της Alpha Bank)
  • Πευκων και Πλαπούτα (απέναντι από το σούπερ μάρκετ “ΟΚ”)

Εντοπίστε το – Φωτογραφίστε το – Ανεβάστε το με tag @epikoinwnia94fm !

Διαβάστε το και ηλεκτρονικά