Το περιοδικό του Επικοινωνία 94FM – 4o Τεύχος [Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος]

Το ταξίδι για τον Επικοινωνία στην υπηρεσία της ενημέρωσης των πολιτών συνεχίζεται!

…Αντί editorial

Επιδίωξή μας στο ραδιόφωνο του Επικοινωνία είναι να διατηρούμε μια καθημερινή επαφή με τον πολίτη και την κοινωνία, μια αμφίδρομη και ειλικρινή σχέση όπου ο πολίτης θα μας καταθέτει τα προβλήματά του και εμείς θα του μεταδίδουμε αυτά που θέλει και πρέπει να ξέρει, χωρίς παραμορφώσεις, χωρίς φίλτρα, χωρίς υπερβολές.

Μέσα από αυτή την σχέση μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο, εμείς δε ως διεύθυνση του Δημοτικού Ραδιοφώνου προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε στις εκάστοτε ανάγκες των ακροατών.

Διαπιστώνουμε, λοιπόν, ότι και αυτό το καλοκαίρι θα είναι αρκετά περίεργο. Λίγο ο φόβος που ακόμα υπάρχει για την πανδημία, λίγο οι οικονομικές δυσκολίες που γέννησε αυτή η περιπέτεια, καταλαβαίνουμε από την καθημερινή επαφή, που περιγράψαμε προηγουμένως, πως αρκετοί από εσάς δεν θα φύγετε από την πόλη φέτος, τουλάχιστον στο επίπεδο των πολυήμερων διακοπών εκτός λεκανοπεδίου.

Χρέος λοιπόν υμών στο Δημοτικό σας Ραδιόφωνο είναι να σας κρατήσουμε παρέα με καλή μουσική, αισιόδοξες εκπομπές αλλά και συμβουλές για το πως μπορεί κανείς να χαλαρώσει, πως μπορεί να ξεκουραστεί ακόμα και μέσα στην Αττική, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να εκδράμει.

Μαζί με τους εργαζόμενους του Επικοινωνία ετοιμάζουμε ένα ειδικά διαμορφωμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα για όλους εσάς που θα μας εμπιστευτείτε στις καλοκαιρινές σας ημέρες και βραδιές. Επίσης και στο site μας 94fm.gr φέρνουμε πιο «ψηλά» τις εναλλακτικές ενότητες που βλέπουμε ότι σας αρέσουν, ακριβώς για να βρείτε και στο διαδίκτυο ό,τι μπορεί να κάνει το καλοκαίρι σας καλύτερο.

Διαβάστε το και ηλεκτρονικά

Διαβάστε το 1ο τεύχος εδώτο 2ο τεύχος εδώ και το 3ο τεύχος εδώ.

Πού θα βρείτε το περιοδικό

  • Σταθμός ΗΣΑΠ Ηρακλείου (άνοδος)
  • Σταθμός ΗΣΑΠ Ηρακλείου (κάθοδος)
  • Λ.Ηρακλείου και Σαλαμίνος (απέναντι από τον Κιν/φο “3 Αστέρια” στο πεζοδρόμιο της Alpha Bank)
  • Πευκων και Πλαπούτα (απέναντι από το σούπερ μάρκετ “ΟΚ”)

Εντοπίστε το – Φωτογραφίστε το – Ανεβάστε το με tag @epikoinwnia94fm !