Το Στίγμα των Αριθμών από 08-04 έως 14-04 από τη Μαρία Ζώη

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ 08/04 – 14/04

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/04 – ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04

Θα έχετε μία συστολή για να πείτε ευθέως όλα όσα σκέπτεστε και γενικά σας ενοχλούν. Οι ερωτικές τάσεις είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς! Αρκετές οι ερωτικές επανασυνδέσεις όπως και οι ευχάριστες ειδήσεις, ανακοινώσεις και εκπλήξεις προς το τέλος της εβδομάδας. Εστιάστε στην Κυριακή όπου η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5(ΤΑΥΡΟΣ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/04 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04

Μία αρκετά δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών. Δυσκολεύεστε ακόμα και στον έρωτα από την άποψη ότι δεν θέλετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Οι ελεύθεροι της κατηγορίας φοβούνται να ανοιχτούν και να φλερτάρουν στην διάρκεια του σαββατοκύριακου. Γενικά θα είναι ένα δύσκολο σαββατοκύριακο καθώς δοκιμάζονται οι οικογενειακές σας σχέσεις.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6(ΔΙΔΥΜΟΣ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/04 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04

Για εσάς ο «ψεύτης» Απρίλης μόνο ψεύτης δεν είναι. Ρίχνει φως σε δύσκολες υποθέσεις και επιτέλους βλέπετε κατάματα την αλήθεια και λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Κατά την διάρκεια του σαββατοκύριακου ακόμα κι αν έχετε αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις θα νιώσετε τάσεις φυγής και απομόνωσης. Ενώ είστε με κόσμο δηλαδή, θα νιώθετε πιο μόνοι από ποτέ.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7(ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/04 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04

Με αρκετούς προβληματισμούς, τάσεις απομόνωσης ώστε να βγάλετε άκρη εκτός από συμπεράσματα, ξεκινάει η εβδομάδα. Όαση και «φως στο τούνελ» οι τάσεις της Πέμπτης όπου ανακάμπτετε ψυχολογικά και διεκδικείτε το δίκιο σας, λέτε τα παράπονά σας και γενικά βάζετε τα πράγματα σε μία νέα τάξη και σειρά. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου μπορεί να ζήσετε στιγμές που δεν τις περιμένατε. Μία τάση που έχει δύο (2)αναγνώσεις. Εύχομαι να επικρατήσει η πιο θετική.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8(ΛΕΩΝ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/04 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04

Ο πιο σωστός τρόπος για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας είναι ο εξής: να μην λέτε πολλά και γενικώς να μην αποκαλύπτετε τίποτα για τα σχέδιά σας σε αρνητικούς ανθρώπους που σας περιβάλλουν! Γιατί; Μπορούν να σας «μπλοκάρουν» λέγοντας και αρνητικά σχόλια. Μία τάση που αναμένεται έντονη τις τελευταίες τρεις (3) ημέρες της εβδομάδας. Προσέξτε ιδιαιτέρως την Παρασκευή, μπορεί να βγείτε έξω από τα ρούχα σας. Στις αρχές της εβδομάδας περνάτε καλά με αγαπημένους φίλους οι οποίοι θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις οικονομικές σας έγνοιες.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9(ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/04 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04

Αυξημένη η κοινωνική σας δραστηριότητα αλλά και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα. Η οποία αναμένεται να είναι απαιτητική, από την άποψη ότι έχετε να δώσετε λύσεις σε πολλά θέματα! Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, στη διάρκεια του σαββατοκύριακου θα θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, την οικογένειά σας, χαλαρά δηλαδή.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10(ΖΥΓΟΣ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/04 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04

Για τους περισσότερους της κατηγορίας θα είναι μία έντονη από άποψη επικοινωνίας εβδομάδα με αρκετές συζητήσεις, μέσα από τις οποίες προσπαθείτε να δώσετε λύσεις. Η Κυριακή είναι ιδανική ημέρα για συζήτηση και επίλυση σημαντικών σας θεμάτων ακόμα και να πάρετε αποφάσεις. Οι αλλαγές στην ερωτική σας ζωή είναι πλέον εμφανής.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11(ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/04 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04

Καλύτερη επικοινωνία και περισσότερη ρομαντική νότα σε αυτήν οι ημέρες έως και την Παρασκευή. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου κάνετε τον απολογισμό σας και παίρνετε αποφάσεις. Δεν είναι κακή ιδέα να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/04 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04

Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι του μήνα για εσάς. Προβληματική επικοινωνία, μισόλογα, αναπάντητα ερωτήματα και διαφορετικές απόψεις να διχάζουν κάθε απόπειρα διαλόγου. Ευτυχώς το σαββατοκύριακο παίρνετε τα πάνω σας, βρίσκετε τη δύναμη και το κουράγιο να αντιμετωπίσετε την αλήθεια κατάματα μιλώντας ευθέως για όλα όσα σας απασχολούν. Θυμηθείτε όμως πως άλλο η ευθύτητα και άλλο η αγένεια. Προσέξτε μήπως το παρακάνετε!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/04 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04

Με καλύτερη διάθεση λοιπόν και ανεβασμένη ψυχολογία σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας. Παίρνετε πρωτοβουλίες και γίνεστε πιο διπλωματικοί και ευέλικτοι. Αποφύγετε την Παρασκευή να κλείσετε συμφωνίες, να κάνετε επαγγελματικές συναντήσεις και σοβαρές συζητήσεις καθώς δεν θα έρθουν τα πράγματα όπως τα περιμένετε. Το σαββατοκύριακο οι αριθμοί σας θέλουν δογματικούς, ισχυρογνώμονες και επικριτικούς ακόμα και σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/04 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04

Τι κι αν τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή; Έχετε μεγάλη εύνοια στον έρωτα. Φλερτάρετε, επανασυνδέεστε και εντυπωσιάζετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε στα εξής: να ξοδέψετε αλόγιστα χρήματα και να εμπλακείτε σε λόγια και κουτσομπολιά που θα σας εκθέσουν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/04 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/04

Το «ροζ σύννεφο» εννοείται πως μεγαλώνει για εσάς. Από ερωτικής άποψης είναι μία σημαντική εβδομάδα καθότι ενδέχεται να γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα. Προσέξτε την διαχείριση των οικονομικών σας τις τελευταίες τρεις (3) ημέρες της εβδομάδας.

Leave a Comment

8 + six =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.