Το Στίγμα των Αριθμών από 27/05 έως 02/06 από τη Μαρία Ζώη

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ 27/05 – 02/06

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Μέχρι και τη τελευταία ημέρα του Μαΐου η επικοινωνία σας ευνοείται, η γοητεία σας δε και η αυτοπεποίθησή σας κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Μην υπερεκτιμάτε την εύνοια σας αλλά και πληροφορίες που φτάσουν στα αυτιά σας έως και την Παρασκευή! Ημέρα ορόσημο, μιας και από την Παρασκευή και σε όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέτε, σε ποιους και πως.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Το ξεκίνημα της εβδομάδας υπόσχεται άριστες δημόσιες σχέσεις και αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα. Για λίγο αποσύρεστε διακριτικά προτιμώντας την σωματική σας ξεκούραση και ενεργειακή σας αποφόρτιση. Από την Παρασκευή και μετά, η συμμαχία των Αριθμών σας εξασφαλίζει την απόλυτη ισορροπία και αρμονία, τονώντας την επικοινωνιακή σας δεινότητα και αυτοπεποίθηση.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα για αυτή την εβδομάδα, η οποία ξεκινά με τακτικές συναντήσεις με φίλους και γενικά αγαπημένα σας πρόσωπα. Να προσέχετε στην επικοινωνία σας την Τετάρτη, καθώς κουτσομπολιά που μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σας, ενδέχεται να σας θολώσουν την κρίση και να πάρετε εντελώς λανθασμένες αποφάσεις για επαγγελματικά σας ζητήματα ή ακόμα και για τα οικονομικά σας. Είναι εντελώς ακατάλληλη ημέρα για κινήσεις αγοραπωλησιών. Στη διάρκεια της Παρασκευής και του σαββατοκύριακου που ακολουθεί, να είστε μετρημένοι στα λόγια σας γιατί ακόμα κι αν δεν το επιδιώκατε, άθελα σας πάντα, μπορεί και να πληγώσετε με τη σκληρή σας κριτική ή την αυστηρότητα στο λόγο σας ή με τον απότομο τρόπο σας το ερωτικό σας ταίρι.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Βιώνετε τις πιο αντιφατικές, πιεστικές και δύσκολες τάσεις των Αριθμών, κυρίως για τις ανατροπές στη διάθεσή σας αλλά και το πώς εξελίσσονται σημαντικές σας υποθέσεις! Πιο συγκεκριμένα, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση αισιοδοξίας και καλής διάθεσης. Μεσούσης της εβδομάδας έρχονται οι πιεστικές τάσεις των Αριθμών που αφορούν σε απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες σας κάνουν να νιώθετε αβεβαιότητα, ψυχολογική αστάθεια και σε κάποιες περιπτώσεις να βγείτε έξω από τα ρούχα σας. Η καλύτερη έκπληξη τω Αριθμών για εσάς έρχεται τις τελευταίες ημέρες του μήνα όπου το αντικείμενο του πόθου σας «πέφτει» στην αγκαλιά σας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Απαιτητική εβδομάδα όσον αφορά τα οικονομικο-επαγγελματικά σας. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές σημαντικές αποφάσεις και να τις ανακοινώσετε σε συνεργάτες που δεν γνωρίζετε τελικά τόσο πολύ καιρό και που όλα δείχνουν πως δεν τους πολύ εμπιστεύεστε. Από την Πέμπτη το βράδυ και πιο έντονα την Παρασκευή να προσέχετε τι λέτε και πως και να μην δίνετε υποσχέσεις, γιατί οι Αριθμοί δεν σας θέλουν να τις τηρήσετε.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, η κοινωνική σας δραστηριότητα ελαττώνεται αισθητά. Αυτό γιατί την προσοχή σας αποσπά η καριέρα σας και η γενικότερη πορεία στην εργασία σας. Οι απαιτήσεις στην εργασία έχουν αυξηθεί και πρέπει να τα δώσετε όλα σε αυτήν όχι μόνο για να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας αλλά για να διαφυλάξετε το κύρος σας και να ενισχύσετε τα κεκτημένα σας με τις επικερδείς συνεργασίες ή και συμφωνίες που διαφαίνονται στον επαγγελματικό σας ορίζοντα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Επανέρχονται προβλήματα; Ερωτηματικά ή γενικά προβληματισμοί για την πορεία των ερωτικών σας ζητημάτων, εφόσον είστε δεσμευμένοι ενώ αν είστε αδέσμευτοι προβληματίζεστε εξίσου για την προσωπική σας ζωή. Οι Αριθμοί σας ευνοούν πολύ στο να οργανωθείτε καλύτερα στην εργασία σας, να προγραμματίσετε επαγγελματικά ταξίδια αλλά και να καταστρώσετε τα πιο μεγαλεπήβολα και φιλόδοξα σχέδιά σας διότι πλησιάζει ο καιρός που θα περάσετε από τη θεωρία στη πράξη, δηλαδή στο να τα πραγματοποιήσετε και πρέπει να είστε έτοιμοι.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Με μία πολύ δυνατή ημέρα ξεκινάει η εβδομάδα σας και αυτό γιατί ευνοούνται θέματα επαγγελματικά, πιο συγκεκριμένα οι νέες συνεργασίες θα αποδώσουν, κάποιοι θα βρείτε νέα εργασία και κάποιοι άλλοι θα κάνετε πολύ σημαντικές και σοβαρές συζητήσεις που αφορούν μεν στα ερωτικά σας αλλά θα γίνουν με τέτοιο τρόπο που θα βοηθηθείτε πάρα πολύ. Εκπλήξεις, ειδήσεις, ανακοινώσεις αλλάζουν την ψυχολογία σας είτε ευχάριστα για τους περισσότερους είτε αποπροσανατολίζοντας από τους στόχους τους υπόλοιπους. Προσέξτε τα οικονομικά σας όσον αφορά τη διαχείρισή τους προς το τέλος της εβδομάδας. Ενδέχεται να προβείτε σε άσκοπες και πολύ άστοχες αγορές.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Πείτε όχι σε εμμονές και εμμονικές συμπεριφορές. Πείτε ναι σε συναντήσεις με φίλους και ανθρώπους  που εκτιμάτε και αγαπάτε, βρείτε χρόνο για αυτούς έως και την Τετάρτη. Το λέω αυτό γιατί από την Πέμπτη και μετά, το ενδιαφέρον σας μονοπωλούν συζητήσεις, συναντήσεις με ερωτικό ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι όμως να προσέξουν πολύ γιατί το σκηνικό αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό, χειρότερο και από αυτό των εκλογών ένα πράγμα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Εντάσεις, γκρίνιες, αναίτιες παρεξηγήσεις και σκηνές ζηλοτυπίας παραμένουν τόσο σε στενές ερωτικές σχέσεις όσο και σε σημαντικές συνεργασίες. Αυτό το τόσο πιεστικό επικοινωνιακό κλίμα με τις τόσες έννοιες στη δουλειά και στο σπίτι υποχωρεί από την Πέμπτη και μετά και σταθεροποιείται με καλύτερες τάσεις και εξελίξεις το σαββατοκύριακο.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02(ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Με ποικίλες εκδηλώσεις, συζητήσεις, συναντήσεις αλλά και κάπως επεισοδιακά θα τελειώσει ο Μάϊος για εσάς. Η τάση σας να λέτε περισσότερα από όσα πραγματικά χρειάζεται ή πρέπει εις το όνομα της ευθύτητας ενώ οι άλλοι ως φαίνεται δεν το αντέχουν ή δεν θέλουν να ξέρουν, πρέπει να περιοριστεί. Αυτή η συμπεριφορά σας θα φέρει εντάσεις, γι’ αυτό δοκιμάστε άλλη τακτική και χειρισμούς. Το σαββατοκύριακο είναι η ιδανική ευκαιρία  για να αποδράσετε από την πιεστική σας καθημερινότητα καθότι οι Αριθμοί ευνοούν τις μετακινήσεις πάσης φύσεως.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Οι τελευταίες ημέρες του μήνα είναι τυχερές, παραγωγικές και πολύ ερωτικές. Θα δεχθείτε σημαντικές πληροφορίες, προτάσεις, ευκαιρίες και παρόλο που δεν το επιδιώκετε στο τέλος θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Θα κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις, κάποιες εξ’ αυτών εκτός από πολύ ευχάριστες, θα είναι ιδιαίτερα ικανές στο να σας εξαπατήσουν. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί δύο (2) ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευή, γι’ αυτό προσοχή!!

Leave a Comment

3 × one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.