Ανδρέας Κονδύλης στον Επικοινωνία 94FM: «Θέλουμε τουλάχιστον 50% από την 1η Κυριακή…!»   

Την επανεκλογή του και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή των επικείμενων δημοτικών εκλογών θέτει ως στόχο ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Εφόσον υπάρχει αποδοχή του έργου μας, καλώ τους συνδημότες μας να μας στηρίξουν με τουλάχιστον 50% στον πρώτο γύρο, ώστε να έχουμε τη βάση των 17 εδρών και να ξέρουν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ότι δεν μπορούν να εκβιάσουν. Να υπάρχει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Κονδύλης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δυστυχώς οι υπάρχουσες παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν ακολουθήσει το δρόμο της στείρας άρνησης, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη τη συνεργασία την επομένη των εκλογών, αφού δεν έχουν επιδείξει -μέχρι σήμερα τουλάχιστον- καμία διάθεση σύνθεσης και σύγκλισης.

«Οι δημότες κρίνουν συνολικά το έργο της δημοτικής αρχής. Δύσκολα ακολουθούν αποκλειστικά κάποιον δημοτικό σύμβουλο», υπογράμμισε ο κ. Κονδύλης κληθείς να σχολιάσει εάν εκτιμά πως θα πληγεί η παράταξή του από τους ανεξαρτητοποιηθέντες άλλοτε συνεργάτες του.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αλίμου ξεκαθάρισε ότι έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του ανθρώπους απ’ όλους τους κομματικούς χώρους, με στόχο τη δημιουργία μίας ανεξάρτητης και διακομματικής ομάδας με αναφορά στον Άλιμο.

Τέλος, ο κ. Κονδύλης αναφέρθηκε στα σημαντικότερα έργα της θητείας του, όπως την βελτίωση της καθαριότητας, την οικονομική εξυγίανση, τη συμφωνία με το ΤΑΙΠΕΔ για τη μαρίνα και τη συμφωνία για το κτήμα Γερουλάνου.

«Ο κόσμος βλέπει τη δουλειά που γίνεται. Ήταν μια βρώμικη και παραμελημένη πόλη και είναι καθαρή και φροντισμένη. Δεν κάναμε τα πάντα, αλλά το μάξιμουμ αυτών που θα μπορούσαν να γίνουν μέσα στη θητεία μας», κατέληξε ο Ανδρέας Κονδύλης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ανδρέα Κονδύλη στο παρακάτω link:

Leave a Comment

three × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.