Άννα Μάλτη: ”Στόχος του προγράμματος να μην μείνει κανείς πίσω με την τεχνολογία”

Με το δωρεάν πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους» η COSMOTE προσφέρει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά μέσα.

«Τα τελευταία επτά χρόνια ενισχύουμε τις ψηφιακές δεξιότητες των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, στο πλαίσιο δράσεων βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας και μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 11.000 άτομα», τόνισε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές” η προϊσταμένη εταιρικής υπευθυνότητας της cosmote για το πρόγραμμα Άννα Μάλτη.

Η ίδια πρόσθεσε πως μέσα από τα μαθήματα του προγράμματος, τα οποία διεξάγονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν να χρησιμοποιούν τα tablet και τις τεχνολογίες αφής, να πλοηγούνται στο internet, να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επικοινωνία τους, να κάνουν χρήση διαφόρων εφαρμογών όπως οι χάρτες Google, Notes, email, κάνοντας έτσι την καθημερινότητά τους καλύτερη και πιο εύκολη.

Leave a Comment

13 − 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.